UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEBEK SAHİBİ ANNELERE MÜJDE! DÜNYANIN İLK AKILLI BEBEK ARABASI GELİYOR!..

BEBEK SAHİBİ ANNELERE MÜJDE! DÜNYANIN İLK AKILLI BEBEK ARABASI GELİYOR!..

BEBEK SAHİBİ ANNELERE MÜJDE! DÜNYANIN İLK AKILLI BEBEK ARABASI GELİYOR!..

Teknoloji, bebek sahibi anneleri de sevindirecek sürprizler hazırlıyor. Dünyanın ilk akıllı bebek arabası, gerekli kaynak bulunduğu taktirde annelerin hizmetine sunulacak.

Smartbe adı verilen akıllı bebek arabası, temas etmeden “hareket izleme sensörü” sayesinde kendi kendine hareket ederek ebeveyni takip edebilecek. Hareket etmesine yardım edecek bir elektrik motorunun yanı sıra bebeğin eğlenmesi için ayrıca kablosuz hoparlör, biberon ısıtıcı, üç aşamalı katlanabilir tente ve sıcaklık kontrölü bulunan bir beşik yer alıyor. iOS ve Android uygulaması ile de kontrol imkânı sunan bebek arabası, yerleşik kontrol paneliyle yönetiliyor. Elektrik motorunda üç mod bulunuyor. Kendinden itmeli mod; ölçüm sensörlerini kullanarak belirli bir mesafeden takip sağlıyor. Sürücü bu modda arabaya hiçbir müdahalede bulunmuyor. Yarı otomatik modda ise; kullanıcının arabayı rahat hareket ettirmesi için kendi motorları aracılığıyla belirli bir güç sağlıyor. Manuel modda ise; normal şartlarda ki bebek arabası gibi kullanılıyor. Hırsız alarmıyla birlikte iç ve dış kamerası bulunan akıllı bebek arabasında güvenlik tedbirleri de ihmal edilmemiş.

Smartbe, IndieGoGo fonlama platformunda hayata geçmesi için finanse edilmeyi bekliyor. 80 bin dolar fon toplaması gereken projenin, kaynak bulması halinde yıl sonunda satışa çıkması bekleniyor.

CİHAN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERakıllı bebek arabası