UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBEDEN MUSTAFA KOÇ'UN İSMİ O MAHALLEYE VERİLECEK!..

KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBEDEN MUSTAFA KOÇ'UN İSMİ O MAHALLEYE VERİLECEK!..

KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBEDEN MUSTAFA KOÇ'UN İSMİ O MAHALLEYE VERİLECEK!..

Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un villasının bulunduğu Bolu’nun Gövem köyü halkı büyük üzüntü yaşıyor. Gövem Köyü Muhtarı Muzaffer Yaman, “Bayramlarda burada olduğu zaman bayram namazını köy caminde bizimle birlikte kılardı. Kendisi çok zengindi ama gönlü daha zengin bir insandı. Buraya gelince hemen kendisini ziyarete giderdik. Bizi bizzat kendisi karşılar bizimle yakından ilgilenirdi” dedi.

Evinde spor yaparken hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç’un ölümü tüm Türkiye’yi üzüntüye boğarken, Koç’un villasının bulunduğu ve sık sık gittiği bilinen Bolu’nun Gövem köyünde farklı bir hüzün var. Köy halkı ölüm haberi sonrasında büyük üzüntü yaşıyor. Gövem Köyü Muhtarı Muzaffer Yaman, "Ölüm haberini duyunca çok üzüldük. Gerçekten kendisini çok seviyorduk. Çok mütevazi insandı. O bizim köylümüzdü. Mustafa Koç’un evinin bulunduğu bölgeye ’Mustafa Koç Mahallesi’ tabelasını asacağız. Böyle bir insanla komşuluk yaptığımız için çok mutluyuz. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.

“BAYRAM NAMAZLARINI BİZİMLE KILARDI”

Muhtar Muzaffer Yaman, “Mustafa Koç komşumuzdu. Kendini köy halkından hiç ayrı tutmazdı. Buraya gelince hemen kendisini ziyarete giderdik. Bizi bizzat kendisi karşılar bizimle yakından ilgilenirdi. Köy içinde dolaşarak vatandaşlarla sohbet ederdi. Köyümüzün bir ihtiyacı olduğunda hemen elini cebine atardı. Bayram namazlarını da burada olduğu zaman köy camiinde bizimle birlikte kılardı. Kendisi çok zengindi ama gönlü daha zengin bir insandı” dedi.

Gövem köyü halkı Pazar günü İstanbul’a giderek Mustafa Koç’u son yolculuğuna uğurlayacak.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA KOÇ  BOLU  GÖVEM