UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUZLASPOR, KADIKÖY'DEKİ FENERBAHÇE MAÇI İÇİN 500 T İLE MAÇA GELDİ!..

TUZLASPOR, KADIKÖY'DEKİ FENERBAHÇE MAÇI İÇİN 500 T İLE MAÇA GELDİ!..

TUZLASPOR, KADIKÖY'DEKİ FENERBAHÇE MAÇI İÇİN 500 T İLE MAÇA GELDİ!..

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yle oynayacakları maç için stadyuma efsane belediye otobüsü 500T ile gideceklerini söyleyen Tuzlaspor yönetimi dediğini yaptı.

2. Lig ekibi Tuzlaspor, Türkiye Kupası'nda bu akşam oynayacağı Fenerbahçe maçı için Kadıköy'e 500T hatlı otobüs ile gitme kararı almıştı.

Futbolcular, teknik heyet ve yöneticileri taşıyacak otobüs Tuzlaspor Tesisleri'nden, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne doğru 18.15 gibi hareket etti. Takım futbolcuları otobüse binerken akbil kullandı.

Otobüs 17.30'da Tuzla Stadı'na geldi ve son hazırlıklarını yaparak takımı beklemeye başladı. Tesislerden çıkan kafile 500T'ye binmeye başladı. Kalabalık medya ekibini gören futbolcular hayatlarında ilk kez bu kadar ilgi gördüklerini itiraf ettiler.

En uzun hat olarak bilinen ve efsane 500T diye anılan hattın otobüslerinden biri ile Fenerbahçe maçına giden Tuzlaspor'u çok sayıda basın mensubu takip ediyor. Normal hat seferinde olduğu gibi hınca hıç dolu olan otobüste takım kafilesi kadar da kameraman, muhabir ve foto muhabiri bulunuyor.

Görüntü ve fotoğraf alabilmek için adeta bir yarış ve izdiham yaşanıyor. Futbolcular otobüsün içinde akbilleriyle poz verirken, keyifli bir yoculuk yapıyorlar.

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk otobüsün hareketinden önce yaptığı açıklamada; "Amacımız sıkıntı çeken kulüplere dikkat çekmek, alt liglerin hallerini dile getirmekti. 500T yıllardır hayatımızın bir parçası. Maça giderken bu hatla gidelim dedik, farkındalık oluşturalım dedik. Futbol kulüplerinin içinde olduğu ekonomik zorluğa, ligler arasındakiekonomik gelir gider farkına dikkat çekmek için bu proje geldi aklımıza. Bunun için böyle bir yola çıkmış olduk. Bunu gerçekleştirdik, inşallah amacımıza ulaşırız" şeklinde konuştu.

İŞTE TUZLASPOR'UN KADIKÖY'E 500 T İLE GELDİĞİ O ANLAR!..

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTUZLASPOR  FENERBAHÇE  MAÇ  500 T