UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

7 İLDE OKULLAR KAR YAĞIŞI NEDENİYLE TATİL İLAN EDİLDİ!.. YARIN HANGİ İLLERDE ÖĞRENCİLER KARNE ALAMAYACAK? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

7 İLDE OKULLAR KAR YAĞIŞI NEDENİYLE TATİL İLAN EDİLDİ!.. YARIN HANGİ İLLERDE ÖĞRENCİLER KARNE ALAMAYACAK? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

7 İLDE OKULLAR KAR YAĞIŞI NEDENİYLE TATİL İLAN EDİLDİ!.. YARIN HANGİ İLLERDE ÖĞRENCİLER KARNE ALAMAYACAK? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Ankara Valiliği Twitter hesabından yaptığı açıklamasında Ankara'da yoğun kar nedeniyle okulların yarın da tatil olduğunu bildirdi. Valilik "Özel, Temel ve Ortaöğretim Kurumları 1 gün daha tatil edilmiştir." notuyla duyuru yaptı.

OKULLAR HANGİ İL VE İLÇELERDE TATİL EDİLDİ?

İZMİR

Kınık ve Bergama'da saat 14.00'te kar yağışı başladı. İlerleyen zamanla birlikte yağış şiddetini arttırdı. Kınık'ta kar kalındığı 10 santimetreye ulaşırken, yüksek kesimlerde ise yarım metreyi buldu. Her iki ilçenin milli eğitim müdürlükleri, ilk ve orta dereceli okulların 21 Ocak Perşembe günü tatil edildiğini duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye ekipleri ile Kınık ve Bergama belediye ekipleri, yolların kapanmaması için iş makineleriyle çalışma sürdürüyor. Her iki ilçede de olası olumsuzluklara karşı kriz masası oluşturuldu.

BAlikeSİR

Balıkesir il genelinde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Yoğun kar nedeniyle okullar tatil edildi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bugün Altıeylül ve Karesi ilçesindeki tüm okullar ile Balya, Savaştepe ve Dursunbey'de eğitime 1 gün ara verildi. Ayrıca Gömeç ilçesine Hacıoğlu, Kumgedik, Kuyualan, Keremköy, Kubaşlar, Dursunlu, Ulubeyler ve Hacıhüseyin mahallelerinden gelen taşımalı öğrenciler için de eğitime 1 gün ara verildi.

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların bugün tatil edildiği bildirildi.

Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı dolayısıyla bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek için il genelinde anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitime 21 Ocak Perşembe ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı sistemle ilçeye gelen öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde gün boyunca etkili olan kar yağışı, akşamda etkisini sürdürdü. Kar yağışının bugünde devam etmesi beklendiğinden, taşımalı sistemle ilçeye gelen öğrenciler için 21 Ocak günü eğitime 1 gün ara verildi. Diğer öğrenciler için eğitim normal şekilde devam edecek.

UŞAK

Uşak’ta Çarşamba gecesi başlayan ve etkili yağan kar nedeni ile okullarda eğitim ve öğretimlere bir gün ara verildi.

Uşak Valiliği tarafından alınan karara göre; “Etkili olan kar yağışı dolayısıyla Uşak İl Merkezi ve İlçelerimizde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı örgün ve yaygın eğitim veren okullarda 21.01.2016 Perşembe günü 1 (bir) gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personel 21.01.2016 Perşembe günü 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır.”

MANİSA

Manisa'nın Demirci ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Demirci Kaymakamlığı’nın kararı ile 21 Ocak 2016 günü Demirci ilçesindeki tüm okulların 1 gün süre ile tatil edildiği duyuruldu.

Öte yandan kent merkezinde ilçe belediyesinin kar mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Maski ekipleri de kırsal mahalle yollarının trafiğe açık kalması için iş makinaları ile çalışmalarını sürdürüyor.

Demirci ilçesine bağlı Kerpiçlik mahallesinde yoğun kar yağışından dolayı yolda kalan sürücülerin imdadına yetişen Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Maski ekipleri vatandaşları bulundukları yerden alıp evlerine ulaşmalarını sağlıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKULLAR  TATİL  KAR