UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOÇ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KOÇ HAYATINI KAYBETTİ!.. ACI HABERİ YILMAZ ULUSOY DUYURDU...

KOÇ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KOÇ HAYATINI KAYBETTİ!.. ACI HABERİ YILMAZ ULUSOY DUYURDU...

KOÇ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KOÇ HAYATINI KAYBETTİ!.. ACI HABERİ YILMAZ ULUSOY DUYURDU...

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç kalp krizi geçirdi. DHA'nın haberine göre Koç'a Beykoz Devlet Hastanesi'nde 40 dakika 'yeniden canlandırma müdahalesi' yapıldı. 55 yaşındaki Koç daha sonra bir helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Mustafa koç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Hastaneden yapılan açıklamada, 'Sayın Mustafa Koç hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti' denildi.

Hastaneye ziyaret için giden iş adamı Yılmaz Ulusoy Mustafa Koç için 'Allah rahmet eylesin' denildi.

İŞTE AYRINTILAR

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Mustafa Koç, bu sabah sporu yaparken, kalp krizi nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı. Koç'un durumunun ağır olduğu belirtildi. 55 yaşındaki Koç Beykoz Devlet Hastanesi'nden bir helikopterle sahip olduğu Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

Koç Holding’den yapılan açıklamada, "Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa V. Koç, rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştır. Tedavisi devam etmektedir. Gelişmelere ilişkin açıklama yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı. 

Reuters Koç'un kalp krizi geçirdiğini dünyaya son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

Beykoz Devlet Hastanesi'nden Mustafa Koç açıklaması!

Beykoz Devlet Hastanesi: Sayın Mustafa Koç Sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış. Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi Aciline saat 08.10 da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resistasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10 da hastanemizin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirdiğini duyan eşi Caroline Koç, babası Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç Beykoz Hastanesi’ne geldi. Bu arada Amerikan Hastanesi'nden kalkan helikopter Beykoz Devlet Hastanesi'nden Mustafa Koç'u alarak geri dönüş yaptı.

 




Sabah 09.27'de Koç Grubu'na bağlı AW139 tipi helikopter Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalandı. Beykoz Devlet Hastenesi heliportuna inen TC-HVK tescilli helikopter, buradan Mustafa Koç'u alarak Nişantaşı'nda bulunan Amerikan Hastanesi'ne uçtu. Helikopter saat 10.38'de hastanenin çatısında bulunan heliporta indi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13