UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FASLI FUTBOLCUNUN MAAŞ BORDROSU İNTERNETE DÜŞTÜ! YILLIK DEĞİL AYLIK KAZANCINI DUYAN ŞOK OLDU!..

FASLI FUTBOLCUNUN MAAŞ BORDROSU İNTERNETE DÜŞTÜ! YILLIK DEĞİL AYLIK KAZANCINI DUYAN ŞOK OLDU!..

FASLI FUTBOLCUNUN MAAŞ BORDROSU İNTERNETE DÜŞTÜ! YILLIK DEĞİL AYLIK KAZANCINI DUYAN ŞOK OLDU!..

Bayern Münih'in Faslı futbolcusu Medhi Benatia'nın 2015 Kasım ayı bordrosu WhatsApp üzerinden paylaşıldı. Primler hariç 333 bin 400 Euro maaş aldığı ortaya çıkan Benatia'nın bordrosunun internete düşmesi üzerine Alman polisi soruşturma başlattı.

Profesyonel futbolcuların ne kadar ücret aldığı en çok merak edilen konuların başında geliyor. Milyonların döndüğü futbolda, futbolcuların aldığı ücret sır gibi saklanır. Bayern Münih'in Faslı yıldız futbolcusu Medhi Benatia'nın ise ne kadar ücret aldığı artık sır değil. Çünkü 28 yaşındaki futbolcunun maaş bordrosu internete düştü.

333 BİN 400 EURO AYLIK

Benatia'nın Kasım ayı bordrosu sosyal iletişim ağı WhatsApp üzerinden paylaşıldı. Kasım ayı bordrosuna göre Benatia aylık 333 bin 400 Euro (yaklaşık 1.1 milyon TL) maaş alıyor. Buna primler de dahil değil. Yıldız futbolcunun maaş bordrosunun internete düşmesi üzerine polis soruşturma başlattı.

Özel bilgilerin ihlali gerekçesiyle soruşturma açan polis, bordronun resmini kimin çekip dağıttığını bulamayı hedefliyor. Benatia, polise verdiği ifadesinde “Belgeyi katlayıp arabanın torpido gözüne koydum” dediği öğrenildi. İnternete düşen fotoğraf incelendiğinde arabanın içinde çekildiği fark ediliyor. Fotoğrafta bordro belgesiyle birlikte arabanın vitesi görünüyor.

İLK DEĞİL, DAHA ÖNCE DE OLDU

Bayern Münih'de, Juventus'dan aldığı Vidal'ın maaş bordrosunu soyunma odasında diğer futbolcuların göreceği şekilde ortalıkta bırakması da daha önce sorun olmuştu. Şimdi de Benatia'nın maaşının ortaya çıkması kulüp yönetimini harekete geçirdi. Futbolcuların maaş bordrosunu şimdiye kadar kulüpte elden veren Bayern Münih, bundan sonra özel kuryeyle evlerine gönderme kararı aldı. Bayern Münih bu kararı, futbolcu maaşlarının takım içinde bilinmesinin oyuncular arasında kıskançlığa yol açacağına ve ayrıca transfer görüşmelerinde ücretlerin bilinmesinin işlerini zorlaştıracağına inandığı için aldı.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBENETİA  MAAŞ  BORDRO