UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ, TWITTER NEDEN AÇILMIYOR, TWITTER NE ZAMAN AÇILACAK?..

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ, TWITTER NEDEN AÇILMIYOR, TWITTER NE ZAMAN AÇILACAK?..

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ, TWITTER NEDEN AÇILMIYOR, TWITTER NE ZAMAN AÇILACAK?..

Twitter'a saat 10.17 sularından itibaren Twitter'a erişim sağlanamıyordu şimdi ise sorunlu bir şekilde giriş sağlanıyor. Twitter.com sayfasına giriş yapmaya çalıştığınızda 'Teknik bir hata var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.' yazıyor. İnternet sitesindeki sorun halen devam ederken telefondan ağır ve fotoğrafların açılmayacağı biçimde giriş yapılıyor.

Twitter çöktü mü?Twitter neden açılmıyor?Twitter çöktü mü, Twitter neden açılmıyor kullanıcılar merakla bu sorunun cevabını bekliyor. Sabah saatlerinde Twitter'e erişim olmuyor. Peki, Twitter neden açılmıyor, çöktü mü henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Twitter çöktü mü?Twitter neden açılmıyor? kullanıcılar merakla bu sorunun cevabını bekliyor. Sabah  saatlerinde Twitter'e erişim olmuyor. Peki,Twitter neden açılmıyor, çöktü mü henüz resmi bir açıklama gelmedi Twitter kapandı mı merakla yetkililerden açıklama bekleniyor.Twitter çöktü mü, erişim engeli mi yoksa teknik bir arıza mı var henüz bilinmiyor. Twitter DNS ayar değiştirme ile ilgili de detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.twitter neden açılmıyor, açıklama geldiği an ucankus.com 'dan detaylara ulaşabilirsiniz.
TWİTTER ÇÖKTÜ!
Twitter'da paylaşılan linkler açılmıyor ve yönlendirilmesi gereken sayfa yerine, "Teknik bir hata var" yazılı sayfa açılıyor. Twitter, hata sayfasında "yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz" ifadesi yer alıyor.

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitesine ulaşmak isteyenler twitter.com'a erişim sağlayamadı. Twitter sayfasına ulaşmak isteyenler uyarıyla karşılaştı. Bir süreliğine teknik bir arızadan dolayı ulaşılamayan Twitter'a erişim normale döndü mü. Site yetkililerinden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.
Twitter neden giriş yapılamıyor.
Twitter çöktü mü merak konusu. en çok kullanıcıya sahip olan sosyal ağlardan biri de Twtitter. Peki,Twitter neden açılmıyor.Twitter DNS ayarlarıdeğiştirme ve detaylar bugun.com.tr'deTürkiye ve dünya genelinde çok sayıda kullanıcı, mikroblog sitesiTwitter'a an itibariyle giriş yapamıyor. Peki kullanıcılar Twitter'a neden giremiyor?
Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar, beyaz bir sayfayla karşılaşıyor. Kullanıcıların aklına gelen "Twitter'a erişim yasağı mı uygulandı?" sorusunun cevabı ise "hayır". İnternet sitelerinin erişilebilirliğini kontrol eden servisler incelendiğinde, siteye erişimde dünya çapında sorun yaşandığı gözlemleniyor. Twitter yetkilileri, henüz konuyla bir açıklama yapmazken, kullanıcıların meraklı bekleyişi ise sürüyor.
Windows 8'de DNS ayarını değiştirmek
Windows 8'de kullandığınız DNS sunucusunu değiştirmek için Denetim Masası'nı açın (giriş ekranına Denetim Masası yazın) ve şu yolu izleyin: Ağ ve internet gt; Ağ ve Paylaşım merkezi. Sağ tarafta internet bağlantınızı bulun ve mavi bağlantının üstüne tıklayın.
Açılan pencerede Özellikler'e tıklayın. Bağlantı özellikleri penceresinde bir liste göreceksiniz. Bu listede Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) öğesini bulun ve tıklayarak seçili hale getirin (işaretini kaldırmayın). Şimdi Özellikler'e tıklayın.
Açılan pencerenin alt kısmında "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:" seçeneğine tıklayın. Artık alt tarafta etkin hale gelen iki kutucuğa kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazabilirsiniz.
Google'ın DNS adreslerini kullanmak isterseniz birinci ve ikinci kutucuklara sırayla 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yazın. OpenDNS'i kullanmak isterseniz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 adreslerini kullanın. En hızlı DNS'leri bulmak için bu yazımıza göz atabilirsiniz.Tamam'a basarak pencereyi kapatın, sonra açık pencereleri kapatmak için iki kez Kapat'a tıklayın.
Not: nbsp;DNS değişikliğinizin geçerli olması için web tarayıcınızı kapatıp tekrar açmanız gerekebilir.
Windows 7'de DNS ayarlarını değiştirmek
DNS ayarlarınızı Windows 7'de değiştirmek için şu adımları izlemeniz yeterli.
1. Denetim Masası'nı açın, Ağ ve İnternet gt; Ağ ve Paylaşım yolunu izleyin.
2. Soldan Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir'e tıklayın.
3. Açılan listede internet bağlantınızı bulmanız gerekiyor. İnternete laptop'unuzla kablosuz olarak bağlanıyorsanız bu bağlantının adı WiFi veya Kablosuz Ağ Bağlantısı olacaktır. Kabloyla bağlanıyorsanız Yerel Ağ Bağlantısı olarak görünebilir. İnternet bağlantınıza sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın.
4. Kullanıcı hesabı denetimi uyarıları çıkarsa onaylayarak devam edin.
5. Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)'ü seçin ve Özellikler'e tıklayın (işaretini kaldırmayın).
6. Açılan pencerenin alt kısmında "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:" seçeneğine tıklayın. Artık alt tarafta etkin hale gelen iki kutucuğa kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazabilirsiniz.
7. Google'ın DNS adreslerini kullanmak isterseniz birinci ve ikinci kutucuklara sırayla 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yazın. OpenDNS'i kullanmak isterseniz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 adreslerini kullanın. En hızlı DNS'leri bulmak için bu yazımıza göz atabilirsiniz.
8. Tamam'a basarak pencereyi kapatın, sonra açık pencereleri kapatmak için iki kez Kapat'a tıklayın.
Not: DNS değişikliğinizin geçerli olması için web tarayıcınızı kapatıp tekrar açmanız gerekebilir.
Windows XP'de DNS ayarlarını değiştirmek
Windows XP'li bilgisayarınızda DNS ayarlarını değiştirmek için izlemeniz gereken adımlar şöyle.
1. Denetim Masası'nı açın, Ağ Bağlantıları öğesini bulup çalıştırın.
2. Ekrana gelen listede sizi internete bağlayan öğeyi bulmanız gerekiyor. Kablosuz bağlantılarda "Kablosuz Ağ Bağlantısı", kablolu bağlantılarda "Yerel Ağ Bağlantısı" öğesi, internet bağlantınızı temsil eder. İlgili bağlantıya sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın.
3. "İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP)" öğesini seçin ve Özellikler'e tıklayın (işaretini kaldırmayın).
4. Açılan pencerenin alt kısmında "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:" seçeneğine tıklayın. Artık alt tarafta etkin hale gelen iki kutucuğa kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazabilirsiniz.
5. Google'ın DNS adreslerini kullanmak isterseniz birinci ve ikinci kutucuklara sırayla 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yazın. OpenDNS'i kullanmak isterseniz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 adreslerini kullanın. En hızlı DNS'leri bulmak için bu yazımıza göz atabilirsiniz.
6. Tamam'a basarak pencereyi kapatın, sonra açık pencereleri kapatmak için iki kez Kapat'a tıklayın.
 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtwitter