UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAR YAĞIŞI NEDENİYLE BİR İL VE BİR İLÇEDE OKULLAR TATİL İLAN EDİLDİ!..

KAR YAĞIŞI NEDENİYLE BİR İL VE BİR İLÇEDE OKULLAR TATİL İLAN EDİLDİ!..

KAR YAĞIŞI NEDENİYLE BİR İL VE BİR İLÇEDE OKULLAR TATİL İLAN EDİLDİ!..

Yoğun kar yağışı eğitimi de etkiledi. Yarın Balıkesir'in Bandırma ilçesi ve Yalova'da okullarda eğitime bir günlük ara verildi.

Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, gazetecilere yaptığı açıklamada etkili olan kar yağışından dolayı ilçe genelinde yarın okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Sonel, kamuda çalışan hamile ve engelli bayanlarında 1 gün idari izinli olduğunu söyledi.

İlçe kaymakamlığı olarak olumsuz hava koşullarıyla mücadele konusunda gerekli tüm tedbirlerin alındığını dile getiren Sonel, “Akşam saatlerinde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte ana arterlerde buzlanma meydana geldi. Ekiplerimiz bu güzergâhlarda araçları kontrollü olarak yola çıkmalarına izin veriyorlar.” dedi.

Sonel, dün ilçede etkili olan yağışlar sonrasında konutları sular altında kalan 3 ailenin başka bir konuta nakledilmesi konusunda çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi.

YALOVA’DA OKULAR YARIN TATİL

Yalova Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden yarın il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün internet sitesinden duyuruldu.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAR  TATİL  OKUL