UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAR YAĞIŞI NE ZAMANA KADAR SÜRECEK? 5 GÜNLÜK HAVA RAPORUNA BAKMADAN DIŞARI ÇIKMAYIN!..

KAR YAĞIŞI NE ZAMANA KADAR SÜRECEK? 5 GÜNLÜK HAVA RAPORUNA BAKMADAN DIŞARI ÇIKMAYIN!..

KAR YAĞIŞI NE ZAMANA KADAR SÜRECEK? 5 GÜNLÜK HAVA RAPORUNA BAKMADAN DIŞARI ÇIKMAYIN!..

Yer yer sıfırın altına düşecek sıcaklıkların İstanbul'da Çarşamba günü nispeten artacağı ancak tekrar düşerek Cumartesi gününe kadar süreceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin internet sitesinden alınan verilere göre;

19 Ocak Salı

İstanbul'da Salı günü kar yağışı devam edecek ve hava sıcaklığı -1'e kadar düşecek. Yurt genelinde ise Salı günü Doğu Anadolu'nun büyük kesminde kar yağışı bekleniyor ve sıcaklıklar sıfırın altında değerlerde gerçekleşecek.

20 Ocak Çarşamba

Çarşamba ise İstanbul'da güneşli bir gün beklenirken Doğu Anadolu'nun büyük bir kısmı hariç Orta Anadolu'dan Ege'ye kadar Güneşli bir hava gerçekleşecek. Gün içindaki sıcaklık dereceleri Ege bölgesinde 7 santigrat dereceye kadar yükselecek gece ise İç Anadolu'da sıcaklıklar sıfırın altına düşeceği için don tehlikesi mevcut.

21 Ocak Perşembe

Perşembe günü İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor. Gece sıcaklık 2 santigrat dereceye kadar düşecek. Orta Aradolu'dan başlamak üzere yurdun batısına kadar kar yağışı beklenirken Doğu Anadolu'da kar yağışının yerini bu kez güneşli bir hava alıyor. Kar yağışı Orta Anadolu'da bugün de devam ederken

Eskişehir'de -7 derece santigrat, Bilecek'te ise -10 derece santigratlık soğuk hava bekleniyor.

22 Ocak Cuma

Cuma günü kar yağışlı hava bütün yurtta etkisini sürdürmeye devam ediyor. İstanbul'da kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Karadenizs'in batısında karla karışık yağmur yağması tahmin ediliyor. Güneydoğu'da hava açık ve güneşli olacak.

23 Ocak Cumartesi

Cumartesi Ege'deki kar yağışının yerine parçalı bulutlu bir hava gelecek. İstanbul'da yine zaman zaman kar yağışı bekliyor. Sıcaklıklar bir kaç derece değişiklike Orta Anadolu ve Doğu Anadolu'da sıfırın altında gerçekleşecek. İstanbul'da ise 0 derece santigrat olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAR  TÜRKİYE