UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"FRIENDS" ÖZEL BİR PROGRAM İÇİN YENİDEN Mİ ÇEKİLECEK? DİZİNİN OYUNCULARINDAN DAVID SCHWIMMER CEVAPLADI!..

"FRIENDS" ÖZEL BİR PROGRAM İÇİN YENİDEN Mİ ÇEKİLECEK? DİZİNİN OYUNCULARINDAN DAVID SCHWIMMER CEVAPLADI!..

"FRIENDS" ÖZEL BİR PROGRAM İÇİN YENİDEN Mİ ÇEKİLECEK? DİZİNİN OYUNCULARINDAN DAVID SCHWIMMER CEVAPLADI!..

Dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Friends'in özel bir program için yeniden çekileceği haberini, dizinin oyuncularından David Schwimmer yalanladı: 'Sandığınız gibi bir şey olmayacak'.

Geçtiğimiz hafta Amerikan NBC televizyonu televizyon tarihinin en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Friends'in oyuncu kadrosunun iki saatlik özel bir program için yeniden bir araya geleceğini duyurmuştu.

Dizinin yönetmeni James Burrows'a ithaf edilecek özel bölüme dizideki Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler ve Ross'u canlandıran tüm oyuncuların katılacağı belirtilmişti. 

'SANDIĞINIZ GİBİ BİR BİRLEŞME SÖZ KONUSU DEĞİL'

Ancak Friends hayranları ilk kötü haberi, dizide Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry'den almıştı. Perry, Londra'daki tiyatro oyununun provaları nedeniyle dizi oyuncularının yıllar sonra yeniden biraraya geleceği programa katılmayacağını beyan etmişti.

David Schwimmer

Dizide Ross karakterini canlandıran David Schwimmer da 'Sandığınız gibi bir birleşme söz konusu değil' diyerek yeni bölüm haberlerini yalanladı. 49 yaşındaki aktör, NBC'de gerçekleşecek özel program için yalnız Friends oyuncularının değil, Burrows'un yönetmeni olduğu Frasier ,Will and Grace ve Cheers dizilerinin oyuncularının da olacağını, dolayısıyla bu programın yeni bir Friends bölümü olmayacağını söyledi.

DİĞERLERİNİN KATILMASI BEKLENİYOR

Dizinin diğer oyuncuları; Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matt LeBlanc'ın ise 21 Şubat'ta yayınlanacak programa katılması bekleniyor.

Friends, 1994-2004 yılları arasında TV tarihinin en çok seyredilen dizilerinden biri olmuş ve oyuncularına büyük bir şöhret getirmişti.

Hürriyet

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFRIENDS