UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEZEN AKSU, SAHNEDEYKEN HÜLYA AVŞAR'A, NEDEN, 'KIZIM SİZ GERİ ZEKALI MISINIZ?' DİYE SORDU?.. O GENCİ GÖRÜNCE DE NE YAPTI?..

SEZEN AKSU, SAHNEDEYKEN HÜLYA AVŞAR'A, NEDEN, 'KIZIM SİZ GERİ ZEKALI MISINIZ?' DİYE SORDU?.. O GENCİ GÖRÜNCE DE NE YAPTI?..

SEZEN AKSU, SAHNEDEYKEN HÜLYA AVŞAR'A, NEDEN, 'KIZIM SİZ GERİ ZEKALI MISINIZ?' DİYE SORDU?.. O GENCİ GÖRÜNCE DE NE YAPTI?..

Sezen Aksu, önceki akşam ‘Sezen’li Yıllar’ konseriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sahnelere veda edeceğini açıklayan sanatçı, Türkiye’de yaşanan acı olaylara da değindi. Ancak “Tembihliyim konuşamam” diyerek sözlerini yarıda kesti. Sezen Aksu geçen temmuzda Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği “Sezen’li Yıllar” konser serisinin devamını Volkswagen Arena’da getirdi. Sanatçı, ilk konseriyle önceki akşam mekânı hıncahınç doldurdu. Sanat hayatının 40’ıncı yılını kutlayan Aksu’nun “Bu yıl sahneleri bırakıyorum” açıklaması ise hayranlarını üzdü. “Artık yeter. Bir daha İstanbul’da sahneye çıkmayacağım. Önceden Belçika ve Hollanda için konser sözümüz vardı. Onlardan sonra sahneleri bırakıyorum. 40 sene size yeter” diyen Sezen Aksu bu konuşmanın ardından gözyaşlarını tutamadı.  Salondan bir kişinin “Kalbin kırılmasın Sezen” diye seslenmesi üzerine sanatçı çarpıcı bir konuşma yaptı: “Kalbim kırılana kadar, memleket kırıldı. Ortadan ikiye ayrıldık. Dünyanın en fena şeyi oldu. Çaresiz bırakıldık. Bugünlere kalbimizi delen yıllardan geldik. Herkes tarafından tembihlendiğim için kontrollüyüm. Birkaç kere krizlere sebep oldum. Hep doğru bildiklerimi söyledim, ama bazen insanın dilini tutması gerekiyor. Ben önemli değilim ama benim yüzümden kimsenin başı yanmasın diye susacağım.” 
Hülya Avşar’a çattı

Beş sene önce “O Ses Türkiye” yarışmasına katılan ancak hiçbir jüri üyesini kendisine döndüremeyen Rümeysa Tekellioğlu da Sezen Aksu’nun vokalisti olarak sahnedeydi. Aksu, o sese dönmeyen Hülya Avşar’ı diline doladı:
“Bir gün evde oturmuş yarışmayı izlerken Rümeysa çıktı. Ama hiçbir jüri üyesi dönmedi. Bir gün sonra da Hülya Avşar’ı arayıp ‘Kızım siz geri zekâlı mısınız? Niye dönmediniz’ dedim. Hülya ‘Evet geri zekalıyız’ diye cevap verdi. Rümeysa beş senedir bekliyor. Sonunda önümüzdeki ay albümünü çıkarıyoruz.”

KANAT HEPARI'YI GÖRÜNCE...
Bu arada ünlü şarkıcı, seyirciler arasında Uzay Heparı’nın oğlu Kanat Heparı’yı görünce gözyaşlarına engel olamadı.
Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre Sezen Aksu,“Sezen’lı Yıllar” konser serisinin sonuncusunu önceki akşam Volkswagen Arena’da verdi.
Sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Sezen Aksu’nun hayatında önemli bir yer tutan ve 1994 yılında motosiklet kazasında yaşamını yitiren Uzay Heparı’nın oğlu Kanat Heparı da vardı.
Aksu, genç adamı görünce repertuvarında yer alan 
“Masum Değiliz” şarkısını söyleyemedi.
Sanatçı, 
“Bu şarkıyı Meral Okay’la yazıp, Uzay Heparı ile besteledik. Bu şarkıyı yazarken, dünya halini anlamaya çalıştık. Şimdi bu şarkıyı söyleyemeyeceğim. Çok özür dilerim. Gerçekten müsaadenizle ihtiyacım var” diyerek hayranlarından affını istedi.
Şarkıyı vokalistine söyleten Aksu, gözyaşlarına engel olamadı. Aksu, konserin finalini 
“Tanrının Gözyaşları” şarkısıyla yaptı. Şarkı bittikten sonra Aksu, gözyaşları içinde sahneyi terk etti.

KELEBEK

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13