UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYUNCU GONCA VUSLATERİ, TEPKİLERE DAYANAMADI VE PATLADI!..

OYUNCU GONCA VUSLATERİ, TEPKİLERE DAYANAMADI VE PATLADI!..

OYUNCU GONCA VUSLATERİ, TEPKİLERE DAYANAMADI VE PATLADI!..

"Asla bir Türk erkeğiyle evlenmem" sözlerinin ardından bir Türk erkeğiyle evlenen Vuslateri 'tükürdüğünü yaladın' diyenlere cevap verdi.

Daha önce “Asla bir Türk erkeğiyle evlenmem” demesine rağmen, iki hafta önce yeni tanıştığı Burak Ertoğan’la pat diye evlendi. Gonca Vuslateri’yle Hürriyet Pazar’dan Hakan Gence'ye konuştu.

“Türk erkeğiyle evlenmem”, “Çocuk yapmam” gibi açıklamalarınız vardı. Ne oldu, tükürdüğünüzü mü yaladınız?

Uzun yıllardır Amerika’ya gidip geliyorum. Buraya döndüğümde bir dergiye röportaj verdim. O dönemde Türkiye’de, kadına şiddet haberleri çok yoğundu. Tecavüz eden adamların kısa süreli cezalarla kurtulmasının bende yarattığı korkuyla söyledim onu. Tek söylediğim de bu değildi. Neşeli bir hayat yaşadığımdan, ilişkilerimden bahsettim. Onun üstüne muhabir “Amerikalı bir sevgiliniz var” dediğinde “Herhalde bir Türk erkeğiyle evlenmek nasip olamayacak bu kadar kırgınlıkla” gibi bir şey söyledim gülerek. Oraya parantez içinde ‘kahkahalar’ yazsalar her şey değişecekken, nokta koyup bırakırsan bu insanlara çok sert gelebilir.

İSTER TÜKÜRÜR İSTER YALARIM KİME NE

İster tükürürüm, ister yalarım! Burası benim ülkem. Yargılarım da severim de... Talihsiz bir açıklama oldu, kabul ediyorum. Ama ne yapabilirim?

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgonca vuslateri