UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA DENİZLİ'NİN ASIL DERDİ, BOŞ KALAN TRİBÜNLER!.. USTA TEKNİK DİREKTÖR MAÇ SONRASI BAKIN NELER ANLATTI?..

MUSTAFA DENİZLİ'NİN ASIL DERDİ, BOŞ KALAN TRİBÜNLER!.. USTA TEKNİK DİREKTÖR MAÇ SONRASI BAKIN NELER ANLATTI?..

MUSTAFA DENİZLİ'NİN ASIL DERDİ, BOŞ KALAN TRİBÜNLER!.. USTA TEKNİK DİREKTÖR MAÇ SONRASI BAKIN NELER ANLATTI?..

Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, Sivasspor mücadelesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray kendi sahasında Medicana Sivasspor'u 3-1 ile geçmeyi başardı. Karşılaşma sonrası tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Mustafa Denizli açıklamalarında tribünlerin boş olmasının nedenlerine ve taraftarların tepkisi konularına değindi. Tecrübeli teknik adam boş kalan tribünleri yeniden geri kazanacaklarını özellikle belirtti.

İşte Mustafa Denizli'nin açıklamaları;

"Sahadaki oyuncularımızın %40'ı problemli bir dönemden çıkan oyunculardı. Rakip kolay bir rakip miydi? Hayır. Daha fazla gol pozisyonu var mıydı? Vardı. Kolay bir şey değil galibiyetle başlamak."

'Artılarımız fazla'

"Bugün bizim için fevkalade artı puanlarla tamamladık 90 dakikayı. Kazanma isteği arzusu, oyunda var olmak en önemli artı.Sonuç ve oyun olarak artılarımızın fazla olduğunu düşünüp mutlu oluyorum bugün."

'Taraftarımızı geri getireceğiz'

"Bu takımın taraftarı da futbolcusu da, herkes çok daha iyilerine layık ve olacaktır da. Karşımızda oynayan takımlar belli amaçları olan takımlar. Hiçbir maç kolay geçmiyor.Var olan taraftarımız bizi sayı olarak tatmin etmedi ama onları misli olarak bu stada getireceğiz."

'Galatasaray iyi yolda'

"Oyunun temposunu daha da yükselteceğiz, kolay değil. Birkaç arkadaşımız bir hayli geriden başladılar çalışmalara. Galatasaray iyi yolda, kimse merak etmesin. Bu yolda bazen çelme yersiniz, sorun değil. Bu takım güçlü ve karakterli bir takım. Burak da bunu bugün ortaya koydu. O atmosferde penaltıyı atmak kolay değil."

'Donk'tan memnunum'

"Oyuncular, taraftar, hepimiz bir bütünüz. Bu sevgiyi çığ gibi büyüterek devam edeceğiz, kimse bundan şüphe etmesin.Bunlar bizim önleme şansımız olmayan hareketler ama kendi içinde önlenir onlar.Donk'un performansından memnunum, onun gelişi orta sahadaki mücadele gücümüzü daha da yukarı çekiyor."

'Oyuncuya ihtiyacımız var'

"Bazı yerlerde alternatifimiz yok, kabul etmek lazım. Bazı yerlerde tek oyuncuya kalmış durumdayız. Kendi içimizdeki rekabeti ve alternatifleri arttırmaya çalışıyoruz, bunun peşindeyiz."

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa denizli