UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÜNLÜ ANNELER, '30. ULUSLARARASI İSTANBUL ANNE BEBEK ÇOCUK FUARI’NA AKIN ETTİ?.. İŞTE FUAR'DAN GÖRÜNTÜLER...

HANGİ ÜNLÜ ANNELER, '30. ULUSLARARASI İSTANBUL ANNE BEBEK ÇOCUK FUARI’NA AKIN ETTİ?.. İŞTE FUAR'DAN GÖRÜNTÜLER...

HANGİ ÜNLÜ ANNELER, '30. ULUSLARARASI İSTANBUL ANNE BEBEK ÇOCUK FUARI’NA AKIN ETTİ?.. İŞTE FUAR'DAN GÖRÜNTÜLER...

Nefise Karatay, Çağla Şikel gibi ünlü anneler, 30. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Fuarı’na katıldı.

Hafta sonunda, CBME Türkiye’de gerçekleşen 2016 yılı ilkbahar yaz çocuk modasının sergilendiği defile annelerin ve çocukların büyük beğenisini kazanırken, sektörün güvenilir ürünlerini annelerin oylarıyla belirlenen CBME Tüketici Ödülleri de sahiplerini buldu.

Çocukları için en güvenilir, hesaplı ve trend ürünlere ulaşmak isteyen annelerin adresi hafta sonunda Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuar’ı CBME Türkiye oldu. Ateş ölçebilen bebek kıyafetlerinden, bebeklerin çoraplarını ayaklarından çıkarmalarını önleyen çorap tutuculara, çivisiz ve vidasız mobilyalardan, eklem gelişimine destek veren kangurular ve en güvenli bebek oto araç koltuklarına kadar en yeni ve trend ürünlere CBME Türkiye ile kolayca ulaşan anneler, fuarın tüketici salonunda “Hayata Güvenle Başlamak” ana temasıyla düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösterdiler.

2016 İLKBAHAR YAZ ÇOCUK MODASININ SERGİLENDİĞİ CBME TÜRKİYE DEFİLESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

CBME Türkiye katılımcısı firmaların ürünlerinden oluşan 2016 yılı ilkbahar yaz çocuk koleksiyonlarının sergilendiği defile, anneler ve çocukları tarafından beğeni ile takip edildi. Podyumda en yeni kıyafetleri sunan ve aynı zamanda çeşitli performanslar sergileyen miniklerin gösterisi ziyaretçiler tarafından ayakta alkışlandı. CBME Türkiye’nin ana teması “Hayata Güvenle Başlamak” kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri tarafından tasarlanan “Trafikte Güvenlik” konseptindeki özel tasarım kıyafetler de yeni yetişen genç tasarımcıların yaratıcılıklarını ortaya koydu.

CBME TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ İLE ÜRÜNLER YARIŞTI, ANNELER KAZANDI

30.Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, bu yıl düzenlediği ilgi çekici ve renkli etkinliklerin yanı sıra, CBME Tüketici Ödülleri (Consumer Awards) ile anneler için sektörün en yaratıcı ve güvenilir ürünlerini belirledi. UBM ICC ve Baby&KidStore dergisi tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmaya katılan anneler, bebek arabası, mobilyası, oto koltuğu, taşıma ürünleri, en faydalı yaratıcı ürün gibi toplam 7 kategoride oy kullandı. Dereceye giren ürünler ve yarışmada oylamaya katılarak hediye kazanan annelere ödülleri 16 Ocak’ta fuar alanında düzenlenen törenle takdim edildi.

Tek düğmeye basılarak kendi kendine kapanan, termometre, hız ölçer, çocuk güvenlik sensörlerine sahip 4 MomsOrigami bebek aracı, Türkiye’de ilk kez kendi aparatı ile monte edilebilen çivisiz mobilya Okyanus Bebek Odası, Uluslar arası Kalça Çıkığı Enstitüsü tarafından kalça eklem gelişimine zarar vermediği onaylanan Babyjörnone kanguru, bebeğinizin güvenle uyumasını sağlamak için açık alanda 260 metre, kapalı alanda ise 50 metrelik bir çekim gücü alanına sahip Bebevo VM901 Video Bebek Monitörü, Isofix ve Top Tether bağlantı noktalarına sahip her arabada kullanım için onaylanmış çocuklarımızı trafikte güvenle seyahat etmelerini sağlayan BritaxRömer-Trifix bebek oto koltuğu, hava dolaşım sistemi sayesinde gaz sancısı, mide ve bağırsak gazları azaltan Baby&Kids Dr. Browns geniş ağızlı biberonlar, bebeklerin sıkılmadan güvenle vakit geçirecekleri müzikli, ışıklı, oyuncaklı dönence, oyun, uyku ve alt değiştirme seçenekleri gibi çok sayıda farklı özelliklere ve farklı yaşlarda kullanım için ilave ara kat gibi özelliklere sahip Prego - 8026 Cosmos oyun parkı ürünleri, annelerin beğenisini ve güvenini kazanarak ödüle layık bulundular.

NEFİSE KARATAY, TÜLAY ACAR VE MERVE ÖZTÜRK CBME TÜRKİYE ETKİNLİKLERİNDEYDİ

Hem çocuklar hem de büyükler için eğlenceli, eğitici ve yaratıcı etkinlikler düzenleyen CBME Türkiye haftasonu etkinliklerine anneler, babalar, çocuklar, dedeler, anneanne ve babaanneler, halalar, teyzeler hep birlikte katılma imkanı buldu. Çocuk güvenlik koltuğu pazarında dünya lideri olan ve güvenlik konusunda teknolojilere öncülük eden BritaxRömer, Türkiye’de İtameks ile 20. yılını kutladığı bu günlerde CBME Türkiye’de “Trafikte Çocuk Güvenliği” konulu panele ev sahipliği yaptı. Akademisyen Pınar Salahoğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenen panelin Sunucu Nefise Karatay, Anne Blogger Yazar Merve Öztürk ve İtameks CEO’su İsmail Delemen’di.

Nefes Koçu Şebnem Mik’in eğitimine özellikle anne adayları yoğun ilgi gösterirken, kariyer ve anneliği birlikte başarıyla sürdüren CEO anneler 2015 yılının kadın girişimcisi seçilen İdil Baby Genel Müdürü Mevlüde Uygun ve Grup Baby Satış Pazarlama Direktörü Ayla Müstecaplıoğlu düzenlenen panelde anlattı. Çocuklara giyilebilir tasarımlar atölyesi gerçekleştiren Tasarımcı Çocuk Platformu Kurucusu Hilal Güngör, çocuklara yeni ufuklar açtı ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine olanak sağladı.

‘Çocuğuma Dokunma’ kitabı ile en değerli varlıklarımızı, sanal dünyanın karanlık tuzaklarına düşürmemek için alınacak önlemleri anlatan Tülay Acar da hem kitabını imzalayıp annelere dağıttı hem de konuyla ilgili seminer verdi. CBME Türkiye’de yoğun ilgi gören ve katılım sağlanan etkinlikler Ferda Saraçoğlu ile pilates, Zumba Eğitimeni Atakan Uğurlu ile çocuklara eğlenerek egzersiz yapmayı öğreten Zumba Kids, Ömer Öge ile kangurunun doğru kullanımı eğitimi oldu.

CBME Türkiye İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Center’da 37 bin m2alanda 370 firma ve 750 markanın katılımı ve 100 farklı ülkeden 14 bin ziyaretçiye hedefiyle gerçekleşiyor. “Bebek Arabaları, Oto Koltukları ve Aksesuarları”, “Bebek ve Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları”, “Bebek ve Çocuk Ayakkabıları”, “Anne ve Hamile Giyim, İç Giyim ve Aksesuarları”, “Oyuncak, Bisiklet ve Eğitim Ürünleri”, “Bebek Bakım ve Kişisel Bakım Ürünleri”, “Sağlık ve Beslenme Ürünleri”, ”Hizmet Firmaları” CBME Türkiye çatısı altında bir araya getiriliyor. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye bilet satışlarından elde edilen gelirin bir bölümünün otizmli çocukları topluma kazandırmak için çalışan Tohum Otizm Vakfı’na bağışlıyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13