UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BABASINI KAYBEDEN ÜNLÜ OYUNCU NESLİHAN ATAGÜL'E ŞOK SUÇLAMA! BABASININ İŞİNDEN UTANDIĞI İDDİA EDİLDİ!..

BABASINI KAYBEDEN ÜNLÜ OYUNCU NESLİHAN ATAGÜL'E ŞOK SUÇLAMA! BABASININ İŞİNDEN UTANDIĞI İDDİA EDİLDİ!..

BABASINI KAYBEDEN ÜNLÜ OYUNCU NESLİHAN ATAGÜL'E ŞOK SUÇLAMA! BABASININ İŞİNDEN UTANDIĞI İDDİA EDİLDİ!..

Oyuncu Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül (56), dün arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede vefat etti. Olay sonrası mahalle karıştı. Otobüs şoförlüğü yapan babanın yakın arkadaşı Hüseyin Kurt, ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ü suçladı: Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; Eşinden ayrı olan 56 yaşındaki baba Atagül'ün iki oğlunun daha olduğunu belirten Kurt, şöyle konuştu: "Yaşar Bey'le yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sabah işe gelmemesinden şüphelenerek evine gittik. Çilingirle kapıyı açtık. Kendisini yerde yatar vaziyette bulduk. Hemen ambulansı, Yaşar Bey'in annesini, kızını ve oğullarını aradık. Özel Güngören Hastanesi'ne götürdük. O sırada kızı Neslihan, nişanlısı Kadir Doğulu ile birlikte hastaneye geldi. Yaşar Bey'in çocuklarının lakayt, vurdumduymaz ve sorumsuz tavırları bizi rahatsız etti. Hastanede 10 dakika durup gittiler. Biz Yaşar'ı iyi biliriz, severiz. Aile arasında ne yaşandı bilmiyoruz ama bu vicdansızlık." 

Neslihan Atagül'ün, babasının şoför olmasından utandığıyla ilgili söylentiler duyduklarını da ifade eden Kurt, şöyle devam etti:
 "Dört-beş senedir çocuklarının babalarıyla hiç ilgileri yok. Şöhret, böyle bir şeymiş demek ki. Neslihan'ın, babasının şoför olmasından utandığını duyuyorduk. Yaşar da bunu içine sindiremiyordu, her gün ah çekiyordu. Oğlu da, kendisi üzerinden kredi çekip borcunu ödemedi. Adam hem borçlu, hem de gözü açık gitti. Biz arkadaşları olarak aramızda para toplayıp borcunu kapatmayı düşünüyoruz."

MENAJERİ YALANLADI

Kurt'un anlattıkları üzerine Neslihan Atagül'ün menajeri, "Asla böyle bir şey yok. Neslihan cenazeye katılacak" yanıtını verdi.

'DAHA ÖNCE NEREDEYDİNİZ?'

Babasının cenazesine nişanlısı Kadir Doğulu ile birlikte katılan Neslihan Atagül, bir hayli üzgün ve gergin olduğu gözlendi. Sürekli ağlayan genç oyuncu, sinirli tavırlarıyla dikkat çekti.
Menajeri ve asistanı, Atagül'le konuşmaya çalışan gazetecilere "Sakın yanına gitmeyin. Uzaktan çekin. Zaten çok üzgün" diyerek uyardı.
Cenazede; baba Atagül'ün komşuları, merhumun ailesine tepki gösterdi. Atagül ile aynı apartmanda yaşayan komşuları, "Madem bu kadar seveni vardı; bu adam hastayken herkes neredeydi?" dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNESLİHAN ATAGÜL  KADİR DOĞULU