UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASENA ERKİN'İN EŞİ CANER ERKİN'DEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİSİYLE BAŞKA BİR ŞEHİRDE YAŞAYACAĞI İDDİA EDİLDİ!..

ASENA ERKİN'İN EŞİ CANER ERKİN'DEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİSİYLE BAŞKA BİR ŞEHİRDE YAŞAYACAĞI İDDİA EDİLDİ!..

ASENA ERKİN'İN EŞİ CANER ERKİN'DEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİSİYLE BAŞKA BİR ŞEHİRDE YAŞAYACAĞI İDDİA EDİLDİ!..

Fenerbahçeli Caner Erkin, sonunda pes etti! Yıldız futbolcu, boşanma davası açtı. Hiçbir maddi talepte bulunmayan Asena Erkin'in boşandıktan sonra işadamı aşkıyla yılın belirli bir kısmını Çanakkale'de geçireceği konuşuluyor.

3 YIL DAYANABİLDİ

Beklenen oldu... Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, önceki gün "Evliliğimiz çekilmez bir hal aldı" diyerek Asena Erkin'e boşanma davası açtı. Dilekçesinde evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını da söyleyen yıldız futbolcunun açtığı dava, akıllara Asena Erkin-Berkay skandalını bir kez daha getirdi. 3 yıl önce patlak veren skandalın ardından Caner Erkin, eşine sahip çıkarak şaşkınlık yaratmıştı.

İKİ SKANDAL...

Erkin çiftinin evliliğindeki sular tam durulmuşken bu kez ortaya 'Mehmet Dinçerler' çıktı. Asena Erkin ve Dinçerler, Alman basınının ortaya attığı aşk iddialarını yalanladı. Ancak Berkay'ın geçtiğimiz aylarda Etiler'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğramasının ardından yaşananlar ilginçti. Emniyet, Asena Erkin ve Dinçerler'i ifadeye çağırıp onlara "Azmettirici misiniz?" diye sormuştu.

KİM BU İŞ ADAMI?

Aylardır yan yana tek bir kare görüntü vermeyen hatta evlerini bile ayıran Asena ile Caner Erkin, böylece dedikoduları da doğruladı. Caner'in açtığı boşanma davasının yankıları sürerken ortaya bir şok iddia daha atıldı. İddiaya göre çılgın tasarımcı, Çanakkale Biga'ya yatırım yapan bir işadamıyla birlikte. Hatta Asena Erkin, resmi olarak 'bekar' olduktan sonra yılın bir kısmını da Biga'da geçirecek.

CANER SOYADINI VERMEDİ

Asena Erkin, yıldız futbolcudan tazminat talep etmeyecek. Oğulları Çınar'ın velayeti anneye verilecek. Caner Erkin, eşine aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödeyecek. Bu arada Caner Erkin'in isteği üzerine Asena Erkin, boşanma kararı verildikten sonra Erkin'i değil kızlık soyadı olan Atalay'ı kullanacak.

Çılgın modacının 6 yıllık evliliği, bundan 3 yıl önce Berkay'la patlak veren skandal yüzünden çatırdadı. Bu skandal, o dönem aylarca konuşuldu. Asena Erkin ile Dinçerler, arasındaki gizli aşkın doğru olup olmadığı merak konusu.

TAKVİM

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERasena erkin  caner erkin