UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜPER LİG'DE ŞOK İSTİFA! ''BU YÜKÜN ALTINA GİRMEK İSTEMİYORUM!''

SÜPER LİG'DE ŞOK İSTİFA! ''BU YÜKÜN ALTINA GİRMEK İSTEMİYORUM!''

SÜPER LİG'DE ŞOK İSTİFA! ''BU YÜKÜN ALTINA GİRMEK İSTEMİYORUM!''

Hakan Kutlu'nun 24 saatte istifa ettiği Mersin İdman Yurdu'nda, Kutlu'nun yerine gelen Nurullah Sağlam da 48 saat dayanabildi!

Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör krizi bir türlü çözülemiyor...

Bülent Korkmaz'la yollarını olaylı biçimde ayıran, sonrasında takımın başına Hakan Kutlu'yu getiren Mersin İdman Yurdu, Kutlu'nun 24 saat sonra görevi bırakmasının ardından, Nurullah Sağlam ile anlaşmıştı.

2010-11 sezonunda da takımı çalıştıran ve kırmızı lacivertlileri 28 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkaran Sağlam, 12 Ocak Salı günü 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Sağlam 48 saat dayanabildi. Tecrübeli teknik adam bugün görevinden istifa ettiğini açıkladı. Mersin İdman Yurdu Başkanı Hüseyin Çalışkan, imza töreninde Sağlam için, "Kulübü ve kenti bilen biriyle çalışmak istediğimiz için kendisiyle anlaştık" demişti.

"BU YÜKÜN ALTINA GİRMEK İSTEMİYORUM"

Nurullah Sağlam tüm spor kamuoyunu adeta şoke eden kararıyla ilgili olarak bir açıklama yaparken, "Başarılı olamayacağımı düşündüğüm için bu kararı aldım. Bu yükün altına girmek istemiyorum. Herkesten özür diliyorum" dedi.

BAŞKAN ÇALIŞKAN: SAĞLAM'IN HAKLI TARAFLARI VAR

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurullah Sağlam'ın görevini bıraktığını ancak ikna etmek için kendisine ulaşmaya çalıştığı söyledi.

Sağlam'ın haklı tarafının bulunduğu ifade eden Çalışkan, "Sağlam bana 'tamamen dağılmış takımı dışarıdan topluyorum. Kondisyon yok. Koş dediğim adam elini bacağına atıyor, sakatım diyor' dedi. Yani haklı tarafı var adamın. Hakikaten hangi futbolcuyu çağırsam zamanı dolmuş, serbest kalmış. Adamın parasını veriyoruz rica minnet sahaya sürüyoruz. Para verilmemiş herkes serbest kalmış, bilmem ne olmuş. Daha yabancıları pazartesi aradık gelin diye. Çocukların hiçbirisi para pul almamış" diye konuştu.

Çalışkan, "Nurullah Sağlam'ın istifa nedeni, takımın iyi kamp yapmaması, kondisyonunun olmaması, futbolcuların birçoğunun serbest kalmış olması ve parasını almaması" dedi.

"VALLAHİ DAHA EVİME, İŞİME GİDEMEDİM"

Kendisinin de 3 gün önce başkan olduğunu anımsatan Çalışkan, şu ifadeleri kullandı:

"Ben de göreve yeni geldim. Vallahi daha evime, işime gidemedim. Federasyonu arıyorsun borç, eski hocalara borç, eski futbolculara borç, bankaya borç, yöneticiye borç, vergi dairesine borç, her yere borç var. Bu kadar çok yer olunca 10 kişiyle uğraşacağımıza şimdi 100 kişiyle uğraşıyoruz."

BU SEZON DÖRDÜNCÜ TEKNİK DİREKTÖR GİTTİ

Nurullah Sağlam, bu sezon Mersin İdman Yurdu'nda görevi bırakan 4. teknik direktör oldu. FIFA'dan gelen ceza nedeniyle transfer yapamadan sezona başlayan kırmızı lacivertli kulüpte daha önce Mesut Bakkal, Bülent Korkmaz ve Hakan Kutlu görev yaptı.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnurulah sağlam  istifa