UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞARILI OYUNCU BİRCE AKALAY, İKİ SET ARASI MEKİK DOKUYOR!..

BAŞARILI OYUNCU BİRCE AKALAY, İKİ SET ARASI MEKİK DOKUYOR!..

BAŞARILI OYUNCU BİRCE AKALAY, İKİ SET ARASI MEKİK DOKUYOR!..

1 Nisan’da vizyona girecek olan, Deliormanlı sinema filmi çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Evli ve Öfkeli dizi setinden, Deliormanlı film setine mekik dokuyan Birce Akalay, yoğun temposuna rağmen pozitif enerjisiyle ekibe destek veriyor.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filminin Hülya karakterine hayat veren Birce Akalay hem dizi hem sinema filmi için 7 gün çalışmaktan memnun…

Birce Akalay "Şanslıyım çünkü hayatta en sevdiğim işi yapabiliyorum. Bu yüzden aynı  anda iki işi birden hakkıyla yapmaya çalışmak ,yorgunluktan ziyade benim için büyük bir keyif... İki setimde de, çok şükür şahane bir ortamda kollektif bir zihniyetle çalışıyorum. Bu da sanırım enerjime yansıyor. Ekip arkadaşlarımı güldürdükçe mutlu oluyorum... Çünkü herbirini çok seviyorum iyi ki varlar ve bu enerjinin seyircimize de geçeceğine inanıyorum"

Murat Şeker ‘‘Herkes bu film için çok heyecanlı, keyifle çok çalışıyoruz. Bu yoğun temposunda sette hep pozitif olduğu için Birce’ye teşekkür ediyorum’’ dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeliormanlı  birce akalay