UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEPYENİ BİR DİZİ BAŞLIYOR! AMA SADECE 4 BÖLÜM SÜRECEK!..

YEPYENİ BİR DİZİ BAŞLIYOR! AMA SADECE 4 BÖLÜM SÜRECEK!..

YEPYENİ BİR DİZİ BAŞLIYOR! AMA SADECE 4 BÖLÜM SÜRECEK!..

Dönem işlerinin aranan yönetmeni Yasin Uslu’nun çektiği “Seddülbahir 32 Saat” yarın akşam TRT1 ekranlarında başlıyor.

Sadece dört bölüm sürecek olan dizi, Çanakkale savaşlarında Seddülbahir cephesindeki ilk 32 saatlik mücadeleyi anlatıyor.

Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Seddülbahir Cephesi'nde yaşanan olayları konu alan çekimleri 4 ay süren dizinin yönetmen koltuğunda Yol Ayrımı, Kurt Kanunu, Bizim Hikaye gibi dönem dizi ve filmlerinin

yönetmenliğini üstlenen Yasin Uslu oturuyor. Sıla, Aşk Yakar, Kapalı Çarşı, Lale Devri, Hatasız Kul Olmaz gibi dizilerin de yönetmeni olan Uslu’nun çektiği “Seddülbahir 32 Saat”, fragmanı yayınlandığından beri seyirci tarafından merakla bekleniyor.İbrahim Çelikkol, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Dolunay Soysert, İlker Aksum, Ahmet Mekin, Okan Yalabık gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Seddülbahir 32 Saat’in yapımcılığını Okur Film üstleniyor.

Dizi, Çanakkale Kara Savaşları’nın başladığı 25 Nisan sabahı, Binbaşı Mahmut Sabri komutasındaki 1200 kişilik Mehmetçik’in 32 saat Seddülbahir’de kimseden destek almadan kendisinden kat be kat üstün olan düşmanı durdurmasının hikâyesini konu ediniyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseddülbahir 32 saat  dizi