UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNDAN KURTULAN MERYEM UZERLİ EKRANA MUHTEŞEM BİR DÖNÜŞ YAPTI!.. TÜRKİYE, ‘GECENİN KRALİÇESİ’NE KİLİTLENDİ...

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNDAN KURTULAN MERYEM UZERLİ EKRANA MUHTEŞEM BİR DÖNÜŞ YAPTI!.. TÜRKİYE, ‘GECENİN KRALİÇESİ’NE KİLİTLENDİ...

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNDAN KURTULAN MERYEM UZERLİ EKRANA MUHTEŞEM BİR DÖNÜŞ YAPTI!.. TÜRKİYE, ‘GECENİN KRALİÇESİ’NE KİLİTLENDİ...

Türkiye’de televizyon izleyicileri Almanya doğumlu gurbetçi oyuncu Meryem Uzerli’yi, Halit Ergenç ile başrolü oynadığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle tanıdı ve sevdi.
İzlenme rekorları kıran bu dizinin ilerleyen bölümlerinde, ‘tükenmişlik sendromu’na yakalandığını söyleyen Meryem Uzerli, yapımcıları krize soktu. Ne yapılıp edildiyse, Meryem Uzerli, ‘Nuh’ dedi, ‘peygamber’ demedi!.. Kimbilir, belki de kendisini tüketen, şu sıralarda İnterpol tarafından aranan Borsacı Can Ateş ile olan iliskisiydi ve karnında onun bebeğini taşıyordu. Meryem Uzerli, Almanya’ya döndü ve tipiyle olmasa da oyunculuğuyla onun yerini dolduracağına inanılan Vahide Gördüm getirildi. E, ‘Meryem gitti, dizi bitti’, desek yerinde olur. Kısa bir süre sonra Muhteşem Yüzyıl, stop dedi…
Şu sıralarda devamı olarak ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem bile, kadrosunda Beren Saat ve Hülya Avşar gibi güçlü oyuncular olduğu halde beklenen ilgiyi görmüyor. Benim şahsi fikrim, önceki Muhteşem Yüzyıl, Meryem Uzerli ile bitseydi ve şimdiki Muhteşem Yüzyıl yine onunla çekilseydi, her şey farklı olurdu.

Neyse dün geceye dönelim.

Benim gibi meraktan Star ekranının başına oturup, Gecenin Kraliçesi’ni izleyenler, dizinin sonuna kadar zap ihtiyacı çekmemişlerdir. Meryem Uzerli, bu dizide canlandırdığı Selin karakteriyle hoş, güzel ve sempatik bir genç kadın profili çiziyor. Başlangıç için Güney Fransa sahillerindeki küçük Grasse şehrinin seçilmesi de başarılı bir düşünce… Havadan yapılan çekimler, muhteşem manzara, daracık sokaklar, Akdeniz mimarisi, izleyicinin ilgisini çekmiştir.

Meryem Uzerli’nin başına kask taktığı motosikletli şirin görünümü de izleyici açısından olumlu bir not olarak değerlendirilebilir. Hatta bu sahnelerde izleyici dikkat kesilmiştir acaba kendisi mi kullanıyor yoksa dublör mü, diye. Sizce?..

Tükenmişlik Sendromu’ndan çıktığı gözlenen Meryem Uzerli, ilk bölümdeki performansıyla izleyiciden olumlu not aldı. Uğur Polat’ın ustalığı da diziye direkt olarak yansıdı. ‘İyi adam mı, kötü adam mı’ olduğu pek belli olmasa da, oyun gücü ve müthiş kullandığı ses tonu, bence bu dizinin en önemli unsurlarından biri…
Funda Eryiğit'i’ı da unutmayalım. Güzel oyuncu uzun zaman sonra aradığı karakteri, ‘yardımcı’ da olsa buldu. Çok başarılıydı. 
Murat Yıldırım, iyi bir jön… Keşke ses tonu Uğur Polat’ınki gibi olsaydı. Ama yine de sesi insanın kulağına masum geliyor.
Bence bu dizinin ilk bölümünde 4 oyuncuya 10 üzerinden puan vermem istenseydi değerlendirme şöyle olurdu:

Uğur Polat: 10, Meryem Uzerli: 9, Funda Eryiğit: 8, Murat Yıldırım: 7…

Şöyle bir ilk bölümü hatırlayalım isterseniz…

Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran ve efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir “Gecenin Kraliçesi…” 

 “Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.” 

Böyle bir gecede başlar Selin (Meryem Uzerli) ve Kartal’ın (Murat Yıldırım) hikayesi; Fransa seyahati sırasında tesadüfen Selin’le yolları kesişen Kartal, Selin’e ilk gördüğü anda aşık olur.
Kartal ve Selin için beklenmedik bir anda gelen bu büyüleyici aşk bir gecede solacak olsa da onlar bu aşkı yaşamaya razı gelirler.
Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulacak olaylara gebedir.

Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler.

Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın oynadığı “Gecenin Kraliçesi” her Salı akşamı saat 20.00'da Star ekranlarında olacak.

Mehmet Sarışın
msarisin@gmail.com

İŞTE GECENİN KRALİÇESİ'NDE EN HEYECANLI SAHNE... İZLEYİN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13