UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU CANER ERKİN’İN ALDATMA GEREKÇESİYLE BOŞANMA KARARI ALDIĞI EŞİ ASENA ERKİN SOLUĞU FALCIDA ALDI!..

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU CANER ERKİN’İN ALDATMA GEREKÇESİYLE BOŞANMA KARARI ALDIĞI EŞİ ASENA ERKİN SOLUĞU FALCIDA ALDI!..

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU CANER ERKİN’İN ALDATMA GEREKÇESİYLE BOŞANMA KARARI ALDIĞI EŞİ ASENA ERKİN SOLUĞU FALCIDA ALDI!..

Adı şarkıcı Berkay, iş adamı Mehmet Dinçerler ve son olarak manken Abdullah İnan ile aşk dedikodularına karışan Asena Erkin, bu kez falcıda yakalandı. Fal baktıran Caner Erkin, çıkışta suskunluğunu bozdu. Her yaptığı olay olan Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi modacı Asena Erkin, Harbiye’de bir falcıya fal baktırırken objektiflere yakalandı. Fal baktırdığı odanın penceresinden kendisini görüntüleyen muhabirlerimizi farkeden Erkin, çıkışta ilk kez sessizliğini bozarak, “İçtenlikle sorularınızı yanıtlayacağım, istediğinizi sorun” dedi.

CANER İÇİN KONUŞMUYORUM
İlk olarak kendisine “Falınız da ne çıktı?” sorusunu soran muhabirimiz, “Falım güzel çıktı. Evliliğimde her şey yolunda o yüzden iş için baktırdım. Her şey olumlu ve güzel olacakmış” yanıtını alınca bu kez, “Sizi son günlerde neden Caner Bey ile bir arada göremiyoruz? Adınızın birlikte anıldığı erkekler oldu. Ama siz hep sustunuz. Neden?” diye sordu. Özel hayatıyla ilgili sorulara ilk kez cevap veren Asena Erkin, “F. Bahçe Caner’e izin vermediği için biz özgürce hareket edemiyoruz, çıkıp istediğimiz gibi gezemiyoruz. O nedenle ben de çok sıkılıp daraldığımda çıkıp arkadaşlarımla eğleniyorum. O anlarda basına yansıyor ister istemez. Ben eşimi düşünerek konuşmuyorum çünkü o profesyonel bir sporcu” dedi.


KENDİME ÇOK GÜVENİYORUM
“İş ile alakalı ne tür bir projede yer almak istersiniz” sorusuna da Erkin, “İnanın birçok alandan çeşitli teklifler geliyor. Bu teklifler içinde bana en uygunu televizyon programcılığı ya da iyi bir senaryo üzerine kurulan bir dizi projesi olur. Bu alanlarda da kendime çok güveniyorum. Sürekli sustuğum için insanlar beni yanlış tanıyor, susmamın da nedeni eşime olan saygımdan sonra, bazı konuların pişirilip pişirilip önüme getirilmesidir. Aslında ben umursamaz biriyim fakat benim de sabrımın bir sınırı var” dedi. Ekibimizle sohbeti sırasında aracımıza binme nezaketini de gösteren Asena Erkin, yaptığı bu samimi ve sıcak sohbetin üzerine, “Anlayışınız için çok teşekkür ederim” diyerek yanımızdan ayrıldı.
YENİ YÜZYIL GAZETESİ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13