UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİYARBAKIR SUR'DAN ACI HABER GELDİ!.. 1 POLİS İLE 1 ASKER...

DİYARBAKIR SUR'DAN ACI HABER GELDİ!.. 1 POLİS İLE 1 ASKER...

DİYARBAKIR SUR'DAN ACI HABER GELDİ!.. 1 POLİS İLE 1 ASKER...

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ile bir polis memuru şehit oldu.

Sabaha karşı Van'da PKK'lıların toplandığı eve düzenlenen operasyonda ise Özel Harekat polisi Önder Ertaş şehit düşmüştü. Operasyonda 12 terörist öldürülmüştü.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi’nde operasyonlar devam ederken, çıkan çatışma ve teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu 1 polis ve 1 uzman çavuş şehit oldu. 3 askerin yaralandığı bilgisini geçti.

Gün boyu yaşanan çatışma ve patlamalarda 14 güvenlik görevlisi yaralandı.

Sur İlçesi’ndeki 6 mahallede, 2 Aralık 2014 tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, başlayan operasyonlar aralıksız sürüyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren yoğun silah ve patlama seslerinin geldiği Sur İlçesi’nden patlama ve silah sesleri duyuldu.

PATLAYICILARI PATLATIP KANAS'LA ATEŞ AÇTILAR

Kurşunlu Cami yakınlarındaki Yıkıkkaya Sokak’ta saat 14.00 sıralarında çatışmalar yoğunlaştı.

Bu bölgedeki çatışmada PKK’lı teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirilmeleri ve suikast silahı Kanas ile ateş etmeleri sonucu 1 polis ile 1 uzman çavuş şehit oldu, 14 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılar tedaviye alınırken, bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi.

MALATYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ...

Diyarbakır'ın Sur İlçesinde şehit olan özel harekat polisi Buhari Ağçelik'in memleketi Malatya'ya ateş düştü. Şehidin ailesine acı haber sağlık görevlilerinin eşliğinde ilk önce Bostanbaşı Mahallesi'nde çalıştığı markette kardeşi Nasuhi Ağçelik'e verildi. Daha sonra Anne Ağçelik'e şehit haberi ulaştırıldı. Acı haber üzerine fenalaşan anne Ağçelik, ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Şehidin annesinin evine Türk Bayrağı asılırken, bulunduğu sitenin önüne de taziye çadırı kuruldu.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDİYARBAKIR  SUR  ŞEHİT  ASKER  POLİS