UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA DENİZLİ SİTEM ETTİ AMA FUTBOLCULAR ÇOK EĞLENDİ!..

GALATASARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA DENİZLİ SİTEM ETTİ AMA FUTBOLCULAR ÇOK EĞLENDİ!..

GALATASARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA DENİZLİ SİTEM ETTİ AMA FUTBOLCULAR ÇOK EĞLENDİ!..

Galatasaray'ın Antalya Belek'te yaptığı ilk antrenmanda fıskiyeler aniden çalışmaya başlayınca, sarı kırmızılılar ve gazeteciler sırılsıklam oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli yetkililere sitem etti. Galatasaray'ın Belek kampı ilginç bir olayla başladı.

Karşıyaka maçının hemen ardından özel uçakla Antalya'ya giderek Belek'teki Regnum Carya Oteli'nde kampa giren sarı kırmızılı takım, ilk antrenmanını bu sabah yaptı.

Teknik direktör Mustafa Denizli taktik çalışması yaptırdığı sırada sahada bulunan fıskiyeler bir anda su fışkırtmaya başlayınca oralık karıştı!

HERKES ISLANDI

Sahanın dört bir yanındaki fıskiyeler başta futbolcular olmak üzere, teknik ekibi, gazetecileri ve güvenlik görevlilerini ıslattı. Olaya sitem eden Mustafa Denizli, yetkililere, "Bu nasıl iş? diye serzenişte bulundu.

Olaya müdahale eden Galatasaray Futbol Takımı İdari Menajer Yardımcısı Uğur Yıldız da otel yetkilisine, "Çok ciddi bir problem bu. Sorumlu her kim ise telefonunu istiyorum. Ulaşılmaz mı bu adam!" diye çıkıştı.

Fıskiyeler durmayınca Mustafa Denizli takımı alıp diğer sahaya götürdü. 

FUTBOLCULAR ÇOK EĞLENDİ!

Galatasaraylı futbolcular ise Denizli'nin çok kızdığı bu olayı eğlenceye çevirdi. Sneijder, fıskiyenin tam yanında durduğu için aşırı ıslanan bir gazeteciye kahkahalarla güldü. Diğer futbolcular da bir fıskiyenin yönünü gazetecilere doğru çevirdi.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasary  mustafa denizli  belek kampı