UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN'DAN ŞAHAN GÖKBAKAR'A!.. 'NE UYUZ ÇIKTI BU ŞAHAN YA?'..

DEMET AKALIN'DAN ŞAHAN GÖKBAKAR'A!.. 'NE UYUZ ÇIKTI BU ŞAHAN YA?'..

DEMET AKALIN'DAN ŞAHAN GÖKBAKAR'A!.. 'NE UYUZ ÇIKTI BU ŞAHAN YA?'..

Şahan Gökbakar yeni filmi 'Osman Pazarlama'nın afişini sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafa; "Osman Pazarlama 19Subat2016 Tüm Türkiye'de Sinemalarda.. Az Kaldı Kavusmamıza!!!" notunu düşen Gökbakar'a, Demet Akalın da kendi sosyal medya hesabından sitem etti.

Gökbakar'ın fotoğrafını paylaşan Akalın da aynı fotoğrafı; "Hala seyretttirmedi ne uyuz çıktı bu Şahan ya… İsmimi de hala yazmamış" notuyla paylaştı. Recep İvedik 4 adlı filmiyle yaklaşık 7,5 milyon gişe rakamı elde ederek, ‘TümZamanların En çok İzlenen Türk Filmi’ne imza atan Şahan Gökbakar’ın merakla beklenen yapımı ‘Osman Pazarlama’nın vizyonu için geri sayım başladı.

19 Şubat’ta Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona girecek olan yapım sürprizlerle dolu senaryosuyla sinemaseverleri koltuklarına kilitleyecek. Şahan ve Togan Gökbakar’ın birlikte yazdığı Osman Pazarlama’da konuk olarak ünlü şarkıcı Demet Akalın yer aldı. Demet Akalın, kendi klibi ‘Nasip Değilmiş’ ten sonra ilk kez uzun metrajlı bir filmde eşi Okan Kurt’la birlikte oynadı.  Jet sosyetenin bulunduğu bir köşkte verilen davete, ürünlerini pazarlamak için giden Osman’ın (Şahan Gökbakar) ilk gözüne kestirdiği yatırımcı olan Demet Akalın, verdiği şaşırtıcı tepkiyle Osman’ı iyice hırslandırarak, çok sürpriz gelişmelere sebep oluyor.  Filmde kilit bir rol üstlenen Akalın, kendisini canlandırdığı rolü ve Osman’la olan diyaloglarıyla herkesi kahkahalara boğacak. Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın üstlendiği Osman Pazarlama, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın (Şahan Gökbakar) macera dolu hikayesini anlatıyor.

FRAGMAN BUGÜN (CUMA) YAYINDA!

Osman Pazarlama’nın merakla beklenen fragmanı bu akşam (cuma) sinemaseverlerle buluşacak. Çektiği her film, bir fenomen olan Şahan Gökbakar,bol sürprizli ‘Osman’ karakteriyle de izleyicinin gönlünde taht kuracak.

Filmin konusu:

İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, bir yandan Uzakdoğu’dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan küçük ölçekli bir girişimcidir. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılan Osman’ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan (Mehmet Selim Akgül) ve aile dostlarının kızı Songül (FeriştahSenem Yıldırım) dür. Osman, bu zorlu ama keyifli yolda, zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞAHAN GÖKBAKAR  OSMAN PAZARLAMA