UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILAN BÜLENT ERSOY’A DOMUZ GRİBİ TEŞHİSİ Mİ KONDU?..

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILAN BÜLENT ERSOY’A DOMUZ GRİBİ TEŞHİSİ Mİ KONDU?..

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILAN BÜLENT ERSOY’A DOMUZ GRİBİ TEŞHİSİ Mİ KONDU?..

Bu sabah Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Türk müziğinin yaşayan efsanesi Bülent Ersoy’un dün apar topar hastaneye kaldırıldığı haberi konuşuldu.

Bu haberin Söylemezsem Olmaz stüdyosunda konuşulmasının ardından Bülent Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek telefonla Söylemezsem Olmaz’a bağlandı. Canlı yayında şunları söyledi.

Bülent Hanım malum kış mevsiminde virüslerle ilgili sıkıntı var. Bülent Hanım’da bu virüslerden birisiyle karşılaştı. Doktora gitmeyi sevmez ama durumu ciddi olunca hastaneye gitmiş. Doktorları yaptıkları araştırma sonucu 1-2 gün hastanede kalması gerektiğini söylediler. Sağlık durumu şu anda iyi korkulacak bir şey yok. Bazı testler yapıldı. Ancak test sonuçları daha çıkmadı. Domuz gribi riski de olabilir dedi. Çok yaygın bir şekilde domuz gribi riski var. 40 derece ateşi var ve öksürüyor. Bugün çıkan tahliller sonucu teşhis konulacak dedi.

Ardından Söylemezsem Olmaz yorumcusu Oya Aydoğan’ın telefonu çaldı. Arayan yakın arkadaşı Bülent Ersoy’du. Bülent Ersoy Oya Aydoğan’ın kendisini merak etmesi üzerine aradığını söyledi. Ünlü Diva nefes almakta güçlük çektiğini belirtti. Boğazından kültür örneği alındığını söyledi. Domuz gribinden şüphelenildiğini anlattı. Ve şiddetli öksürük nedeniyle ciğerlerinin çok acıdığını söyleyerek sağlık durumunu anlattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbülent ersoy