UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU İLLERDE KAR TATİLİ DEVAM EDİYOR! MİLYONLARCA ÖĞRENCİYİ İLGİLENDİREN HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

BU İLLERDE KAR TATİLİ DEVAM EDİYOR! MİLYONLARCA ÖĞRENCİYİ İLGİLENDİREN HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

BU İLLERDE KAR TATİLİ DEVAM EDİYOR! MİLYONLARCA ÖĞRENCİYİ İLGİLENDİREN HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. Merak edilen şehirler arasında; Bitlis, Ordu, Ağrı, Kastamonu, Bayburt, Sivas, Giresun, Diyarbakır, Tunceli, Gaziantep, Bingöl, Trabzon, Batman, Nevşehir, Zonguldak, Hakkari, Hatay, Elazığ, Kırşehir, Gümüşhane, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Şanlıurfa, adıyaman, Şırnak, Van, Yozgat, Siirt'da yarın okullar tatil mi? İşte o ayrıntılar...

Milyonlarca öğrenci şu sıralar 'Yarın Okullar Tatil mi?', '6 Ocak 2016 Çarşamba günü okullar tatil mi?', '6 Ocak'ta hangi illerdeki okullar tatil edildi?' gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladılar.

6 Ocak 2016 Çarşamba Günü Hangi İllerde Okullar Tatil Olacak?

ÇANKIRI'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar nedeniyle Çankırı'nın Yapraklı ilçesi ile tüm köylerindeki  okullarda yarın eğitime ara verilecek.

SİİRT'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Siirt'te bazı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde, yoğun kar  yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki düşüş ve buzlanma nedeniyle yaşanabilecek  olumsuzluklardan çocukların etkilenmemesi için ulaşımda sıkıntı çekilen ve  yolları kapalı köy okullarındaki öğrenciler yarın idari izinli sayılacak.

BATMAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bartın merkez ile Ulus ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın  eğitim yapılamayacak.

Valilikten yapılan açıklamada, kar kalınlığının bir metreyi aşması ve  karın henüz erimemesi nedeniyle yarın merkez ve Ulus ilçesinde ilk ve orta  dereceli okullarda eğitime ara verileceği bildirildi.

VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Van'ın Erciş ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün  ara verilmesi kararlaştırıldı.

Erciş İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe  genelinde okulların tatil edilmesi kararı aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, yaptığı açıklamada, ilçe  genelindeki okulların, yoğun kar yağışı nedeniyle bir günlüğüne tatil edildiğini  bildirdi.

SAMSUN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Samsun'un Alaçam ilçesinde taşımalı eğitim verilen okullarda kar  nedeniyle yarın eğitim yapılmayacak.

KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kastamonu kent merkezinde bugün okullar tatil edilmişti. Yarın yani 6 Ocak 2016 Çarşamba günü ise Daday, Doğanyurt, Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin, Azdavay ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas kent merkezi ile birlikte ilçe ve bağlı köylerde okullar tatil edildi. Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada, bugünki kar tatili kararının 6 Ocak Çarşamba günü de devam edeceği belirtildi. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gaziler, hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.

GİRESUN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Giresun merkezi, ilçeleri ve bağlı köylerindeki ilk ve orta dereceli okullar ile liseler bugün tatil edilmişti. Şebinkarahisar ilçesinde ise 6 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edildi. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile, engelli ve gazi personel de idari izinli sayılacak.

BAYBURT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Bayburt'ta etkili olan kar nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar dolayısıyla 6 Ocak Çarşamba eğitime ara verildiğini söyledi.

BİNGÖL'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın okullarda eğitim yapılmayacak.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının sürmesi nedeniyle, ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

ERZİNCAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Erzincan merkeze bağlı Kemah, Kemaliye, İliç ve Refahiye ilçelerinde, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bartın merkez ile Ulus ilçesinde etkili olan kar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitim yapılamayacak.

Valilikten yapılan açıklamada, Amasra ilçesinde eğitime devam edileceği, Kurucaşile ilçesindeki durumun ise kapalı köy yollarının açılmasına bağlı olarak ilerleyen saatlerde belli olacağı kaydedildi.

TUNCELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Tunceli merkez ve bağlı köylerde taşımalı eğitim veren ilk ve orta dereceli okullarda bir gün ara verildi.

ELAZIĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ'daki okullarda eğitime yarın da ara verilecek.

Valilikten yapılan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışının yoğunlaşarak artacak olması nedeniyle, ulaşımda herhangi bir problem yaşanmaması ve buzlanma riskine karşı merkez ilçeler ile Çınar, Çüngüş, Dicle, Hani ve Lice ilçelerindeki özel ve resmi tüm eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime yarın ara verildiği bildirildi.

ŞIRNAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Şırnak ve Batman'ın Sason ilçesinde yoğun kar sonucu okullar yarın tatil edildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın okullarda eğitim yapılmayacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAR TATİLİ  OKULLAR