UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU, O ÖDÜLDEN ÇOK KORKTUĞUNU AÇIKLADI!..

ÜNLÜ OYUNCU, O ÖDÜLDEN ÇOK KORKTUĞUNU AÇIKLADI!..

ÜNLÜ OYUNCU, O ÖDÜLDEN ÇOK KORKTUĞUNU AÇIKLADI!..

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen Palm Springs Film Festivali Ödülleri sahiplerini buldu. The Palm Springs Uluslararası Film Festivali'nin galası, 2 Ocak Cumartesi akşamı Palm Springs Convention Center'da gerçekleşti. Aralarında Johnny Depp ve eşi Amber Heard, Cate Blanchett, Matt Damon, Kate Winslet gibi pek çok ünlü oyuncunun bulunduğu tören oldukça eğlenceli geçti.

'Carol' filmiyle eleştirmenlerden oldukça iyi puanlar alan Oscarlı oyuncu Cate Blanchett, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ile geceden zaferle ayrılan isimlerden oldu. Evli ve lezbiyen bir kadının hayatını anlatan 'Carol'ın yönetmen koltuğunda Todd Haynes oturuyor. Ödülünü alan Blanchett, teşekkür konuşmasında 'Filmin senaryosunu ilk okuduğumda hayli panikledim. Todd Haynes ve ekibi çıtayı çok yükseltmişti. Çok gerildim ve altından nasıl kalkacağımı bilemedim' diye itiraf etti.

 'KISA BİR KONUŞMA YAPACAĞIM, 45 DAKİKA!’

Johnny Depp ve eşi Amber Heard, gecenin en ilgi çekici çifti oldu. Depp teşekkür konuşmasının yazılı olduğu metni cebinden çıkarırken 'Korkmayın, konuşmam yalnızca 45 dakika sürecek' diyerek herkesi güldürdü.

'RYAN'DAN NEFRET EDİYORUZ'

The Big Short filmindeki performansıyla ödüle layık görülen Steve Carrell ise geceye katılmayan aktör Ryan Gosling ile dalga geçti: 'Hepimiz ondan nefret ediyoruz ve burada olmadığı için çok mutluyuz!'  The Big Short'un kadrosundaki isimler arasında Brad Pitt, Christian Bale, Steve Carrell, Ryan Gosling bulunuyor. 

'BU ÖDÜL YAŞLANMAK DEMEK'

Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı dizilerinden sayılan 'Breaking Bad'in Heisenberg'i aktör Bryan Cranston ise Spotlight Ödülü'ne layık görüldü. Cranston, 'En korktuğum ödül Ömürboyu Başarı Ödülü... Bu bana yaşlandığımı gösteriyor. Bu ödül bana verilir diye çok korktum' diyerek herkesi eğlendirdi. Törenden ödülle ayrılan diğer isimler arasında ise Brie Larson, Rooney Mara, Tom McCarthy, Alicia Vikander var.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjohnny depp