UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOCAN KADAR KONUŞ DİRİLİŞ’İN BAŞROL OYUNCULARI EZGİ MOLA VE MURAT YILDIRIM İLK GÜN HEYECANINI SEYİRCİYLE PAYLAŞTI!..

KOCAN KADAR KONUŞ DİRİLİŞ’İN BAŞROL OYUNCULARI EZGİ MOLA VE MURAT YILDIRIM İLK GÜN HEYECANINI SEYİRCİYLE PAYLAŞTI!..

KOCAN KADAR KONUŞ DİRİLİŞ’İN BAŞROL OYUNCULARI  EZGİ MOLA VE MURAT YILDIRIM  İLK GÜN HEYECANINI SEYİRCİYLE   PAYLAŞTI!..

VİZYON GÜNÜ SEYİRCİ COŞKUSU

Yapımını BKM, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu’na ait olan, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı Kocan Kadar Konuş Diriliş yeni yılın ilk gününde sinemaları doldurdu. Filmin başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ı yılın ilk gününde ziyaret ettikleri Mall of İstanbul Cinetech sinemasında karşılayan yüzlerce kişi filmi ayakta alkışladı.

SEYİRCİ MAŞALLAH!  DEDİ

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen seyircili özel gösterimi büyük bir ilgiyle karşılanan ve ilk seyircisinden tam not alan Kocan Kadar Konuş Diriliş’in başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım, yılın ilk gününde,  Mall Of İstanbul Cinetech sinemasında seyircileriyle bir araya geldi.  Tüm salonları dolduran seyirciler, filmin başrol oyuncularıyla bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.  Yoğun ilgisiyle karşılaşan  oyuncular ,filmin ilk gününde,  kendilerini yalnız bırakmayan seyirciye teşekkür etti.

Kocan Kadar Konuş Diriliş filminin seyircisi, yılın ilk gününde,  sinemaları doldurdu. Mall of İstanbul’da Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’la bir araya gelen coşkulu kalabalık, ilk vizyon gününde filmi izledikten sonra filmi çok beğendiklerini dile getiren seyircilerden,  ‘maşallah’ sesleri yükseldi.

YÜZLERİ GÜLDÜ

Serinin ilk filminde gişede büyük başarı yakalayan ve ikincisiyle de vizyon öncesi adından sıkça söz ettiren filmde Efsun karakterini canlandıran  Ezgi Mola, film sonrası kendilerini karşılayan coşkulu kalabalığa” iyi ki varsınız” diyerek teşekkürlerini sundu.   Sinan karakterini canlandıran Murat Yıldırım ise” Yılın ilk gününde buraya kadar geldiniz, bizi yalnız bırakmadınız. İlk gün heyecanını bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz, Filmi seyredenlerin hala burada kalması, gülen yüzünüz filmi beğendiğinizi gösteriyor.”  yorumunda bulundu.

Şebnem Burcuoğlu’nun “Kocan Kadar Konuş: Diriliş”  isimli romanından uyarlanan ve “Kocan Kadar Konuş” filminin devam niteliği taşıyan filmin konusu; geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de aileler gölge eder.

DEV KADRO KOCAN KADAR KONUŞ DİRİLİŞ’TE

Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi ilk filmde olduğu gibi yine başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ezgi Mola  ve Murat Yıldırım’ın başrolünü paylaştığı filmde, Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKOCAN KADAR KONUŞ  EZGİ MOLA