UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN VE SILA’NIN ORTAK ÖZELLİKLERİ YILBAŞI GECESİNE DAMGA VURDU!..

TARKAN VE SILA’NIN ORTAK ÖZELLİKLERİ YILBAŞI GECESİNE DAMGA VURDU!..

TARKAN VE SILA’NIN ORTAK ÖZELLİKLERİ YILBAŞI GECESİNE DAMGA VURDU!..

Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahne alan Megastar Tarkan ve Sıla, kırmızı kıyafet tercih etti. Tarkan ceketiyle göz doldururken, Sıla kıyafetinin tasarımıyla izleyiciyi şaşırttı. Tarkan, yeni yılı Kıbrıs'ta karşıladı. Megastar Tarkan yılbaşı gecesi Girne'de yeni açılan Elexus Hotel'de sahneye çıktı. Gece geç saatlere kadar sahnede kalan megastar, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

ŞIKLIĞIYLA GÖZ DOLDURDU
Hatice Gökçe'nin tasarladığı kıyafetlerle sahne alan Tarkan şıklığıyla da göz doldurdu. Tarkan'ı dinlemeye gelenler arasında Denizbank Ceo'su Hakan Ateş ve ailesi de vardı. 


3 FARKLI KIRMIZI KIYAFET
Sıla,
yılbaşında Kıbrıs Malpas Otel'de sevenleriyle buluştu. Sıla, saat 00.00'da sevilen şarkısı "Vaziyetler" ile yeni yıla merhaba derken sahnede üstündeki uzun eteği çıkarıp kısa elbisesi ile kalınca dinleyiciler şaşkınlık yaşadı. Düzgün fiziği ile de dikkat çeken Sıla, Cengiz Abazoğlu'na yılbaşı programı için 3 farklı "kırmızı" kıyafet tasarlattı.
Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan başarılı şarkıcı özel repertuvarı ve güçlü yorumuyla hem kendi eğlendi hem de yılbaşında özellikle kendisini dinlemeyi tercih edenleri eğlendirerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtarkan  sıla