UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI HANDE YENER YENİ YIL KONSERİ İLE SEVENLERİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI HANDE YENER YENİ YIL KONSERİ İLE SEVENLERİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI HANDE YENER YENİ YIL KONSERİ İLE SEVENLERİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI!..

Ünlü şarkıcı Hande Yener, yeni yıla Beşiktaş Belediyesinin organize ettiği konserde girdi. Ünlü şarkıcı yeni yıla böyle büyük bir konserde sevenleri ile girmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi ve “Beşiktaşlı giyindim diyerek” eğlenceli kostümünü kameralara gösterdi.

Yener, birinci bölüm için siyah beyaz yarısı smokin yarısı gelinlik olan ilginç kostümü ikinci bölüm için ise kırmızı bir “Noel anne” kostümü hazırlandığını belirterek Hakan Akkaya’ya kostümleri için teşekkür etti.2016 için herkese sağlık ve mutluluk dileyen güzel sanatçı “ Sağlık her şeyden değerli uykumuza dikkat etmek, bol su içmek, spor yapmak ve yağsız beslenmek çok önemli” diyerek yeni yıl için sağlık tavsiyelerinde bulundu.

Hande Yener, 2015’in nasıl geçtiği ve 2016’dan neler beklediği soruları üzerine  2015 ‘in çok yoğun geçtiğini, 2016 ‘da yeni albüm ve mekan projeleri olduğunu ve yoğunluğun devam edeceğini belirtti.Ünlü şarkıcı “2016 dilerim herkes için çok keyifli geçer, yeni bir sayfa açılır ve mutlulukla dolar o sayfalarımız” diyerek yeni yıl dileklerine dile getirdi.

Yener soğuk havaya ve yağan kara aldırmadan sahneye iddialı kıyafetleri ile çıktı ve sahnede bol bol dans etti. Hande Yener ile Serdar Ortaç 3G bağlantısı ile ’İki Deli’ şarkısını birlikte seslendirdi. 7 bin 500 metrekarelik ekrana yansıyan düeti izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

HANDE YENER’İN RÖPORTAJININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

HANDE YENER’İN SAHNEDEN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

HANDE YENER VE SERDAR ORTAÇ’IN 3G BAĞLANTISI İLE BİRLİKTE SESLENDİRDİĞİ “İKİ DELİ” DÜETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHANDE YENER  YILBAŞI KONSERİ