UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ YILA SAATLER KALA KÖTÜ HABER: ZİNCİRLEME KAZADA 40 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ!..

YENİ YILA SAATLER KALA KÖTÜ HABER: ZİNCİRLEME KAZADA 40 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ!..

YENİ YILA SAATLER KALA KÖTÜ HABER: ZİNCİRLEME KAZADA 40 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ!..

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde buzlanma sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 40 araç birbirine girdi. Yurt genelinde yaşanan kazalarda yollar kan gölüne döndü

Kaza saat 17.45 sıralarında, Gölcük Değirmendere Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Buzlanma nedeniyle araçların kayması sonucu ard arda kazalar meydana geldi. Yalova istikametinde yaşanan kazalar nedeniyle 40 araç birbirine çarparken yol ulaşıma kapandı.

Yol savaş alanına dönerken polis ekipleri kazaya müdahalede ederek ambulans istedi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilerek yaralılara müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri ise yaralıları araçlardan çıkardı. Yaralanan 16 kişi kaldırıldıkları Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yalova istikameti ulaşıma kapanırken, trafik ekipleri, ambulans ve kurtarma ekiplerinin çalışması için İzmit istikameti de ulaşıma kapatıldı. Yolun ulaşıma açılabilmesi için kaza yapan araçların yol kenarına çekilmesi ve kaldırılması için çalışmalar devam ediyor. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı kazada 40 aracın birbirine çarptığını belirterek, "Yoldaki buzlanma nedeniyle 40 araç birbirine girdi. Bu araçlar içerisinde TIR, otobüs, otomobil ve kamyonetler bulunuyor. Yaralanan 16 kişi Gölcük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi" dedi.

İSTANBUL-İZMİR KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI

Yoğun kar yağışı, İstanbul ile İzmir'i bağlayan karayolunun Susurluk bölümünde trafik akışı olumsuz etkiledi.

Karayolunun, Susurluk yakınlarındaki Kürse rampası ile Ulusoy mevkisinde oluşan buzlanma nedeniyle tırların kayması sonucu, ulaşım çift yönlü olarak durdu.

Ekipler, Balıkesir AFAD yetkililerinin koordinasyonunda yolun tekrar ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öte yandan bu sabah Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’nde TEM otoyolu’nda 13 aracın birbirine girdiği trafik kazasında 16 KCZ 37 plakalı otomobilin içerisinde sıkışarak ölen kişinin Necip Bilge olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 2’si ağır 33 kişi ise Gebze’de kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındılar.

TEM Otoyolu Silivri mevkii Ankara istikametinde 20'ye yakın aracın karıştığı zincirleme kazada 3’ü ağır çok sayıda kişi yaralanırken; otoyol çift yönlü trafiğe kapandı.

4 KİŞİ OTOMOBİLDE SIKIŞTI

TEM'de yaşanan zincirleme kazada içinde Bulgaristan uyruklu bir ailenin bulunduğu lüks otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 4 kişi araçta sıkıştı.

Yaralanan baba kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken sıkışan anne ve 2 çocuğu uzun süre kurtarılmayı bekledi. İhbar  üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri araç yoğunluğu nedeniyle olay yerine gelmekte güçlük çekti.

Bu sırada ağır yaralı anne ile 2 çocuk diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Yaralı 3 kişi ambulans ve özel araçlarla bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLER40 ARAÇ  YILBAŞI