UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜ KARDASHIAN AİLESİNDEN KÖTÜ HABER GELDİ!..

MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜ KARDASHIAN AİLESİNDEN KÖTÜ HABER GELDİ!..

MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜ KARDASHIAN AİLESİNDEN KÖTÜ HABER GELDİ!..

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın kardeşi Rob Kardashian’a kendisini iyi hissetmemesi üzerine kaldırıldığı hastanede diyabet teşhisi kondu. Kardashian’ın durumu ciddiyetini korurken tedavisi devam ediyor.

Erkek kardeşinin durumu ciddiyetini koruyor

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın kardeşi Rob Kardashian, ailesine kendi iyi hissetmemesini söylememesinin ardından durumunun daha da kötüleşmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Yapılan testler sonucunda Kardashian'a diyabet teşhisi kondu. Tedavi altına alından 28 yaşındaki eski şov yıldızının durumu ciddiyetini korurken tedavisi devam ediyor. Rob Kardashian'ın diyabet hastası olduğunu bilmediğini ifade edildi.

Fazla kilolarıyla başı dertte

Doktorların ise Rob'a kilo vermesi gerektiği ve diyet programında ciddi değişiklikler yapması gerektiğini söylediği aktarıldı.

Rob Kardashian'ın başı son yıllarda fazla kilolarıyla dertte. Son yıllarda kilo alan ve bu nedenle depresyona girdiği belirtilen Kardashian, kız kardeşi Kim Kardashian ve Kanye West'in düğün törenine de katılmamıştı. Görünüşünden de memnun olmayan Rob Kardashian, popüler kutlamalara katılmamayı tercih ederek fotoğraflarda yer almaktan kaçınmıştı. Toplumdan uzak bir hayat sürmeye karar veren ve kız kardeşi Khloe ile yaşayan Rob Kardashian, nadir olarak kamusal alanda görüntülenmişti.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak ise "Onun mücadelesi depresyonla, kilo problemi ve özgüven eksikliği ile. Bu durum uzun bir süredir var" dedi. Tüm ailesinin özellikle de kız kardeşi Khole'ün Rob'u desteklediğini söyleyen kaynak, Rob'un sorunu çözmesi gerektiğini kaydetti.

Bu yılın başlarında Rob'un uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile mücadele için Florida'da bulunan bir rehabilitasyon merkezine 60 günlük tatil için girişi yaptığı iddia edilmişti. Ancak, annesi Kris Jenner, iddiaları yalanlamıştı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERROB KARDASHIAN  KIM KARDASHIAN