UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O FOTOĞRAFLARI PAYLAŞAN GÜLBEN ERGEN’E MİLLETVEKİLİNDEN TEPKİ!..

O FOTOĞRAFLARI PAYLAŞAN GÜLBEN ERGEN’E MİLLETVEKİLİNDEN TEPKİ!..

O FOTOĞRAFLARI PAYLAŞAN GÜLBEN ERGEN’E MİLLETVEKİLİNDEN TEPKİ!..

Kayseri’de üvey anneleri tarafından şiddet gören çocukların sanatçılar tarafından fotoğrafının paylaşılmasını eleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, "Şiddet gören çocuklar reklam malzemesi değildir" dedi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Kayseri’de üvey anne şiddetine uğrayan 2 kardeşi evlerinde ziyaret etti. Ziyarette çekilen bir fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Ergen’in bu paylaşımı, 40 binden fazla beğeni, 4 binin üzerinde de yorum aldı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına AK Parti Bursa Milletvekili Avukat Zekeriya Birkan da tepki gösterdi.

Birkan yaptığı açıklamada "Kayseri’de yaşanan olay hepimizi üzen bir olaydır, içimizi acıtmıştır. Ama burada gösterilecek tepkinin sınırını dikkatle çizmemiz gerekir. Basın yayın üzerinden görüntülerin paylaşılması ve birçok ünlünün çocukları adeta bir reklam malzemesine çevirmesi kabul edilemez. Hiç kimse bu çocuklar üzerinden reklam yapamaz. Çocuklarımızın hiç kimsenin himmetine ihtiyacı yoktur. Hiç kimse devletten büyük değildir. Olay ilgili bakanlık tarafından yakından takip edilmekte ve çocukların yaşadıkları travmayı tamir edecek bir normalleştirme çalışması yapılmaktadır. Böyle bir noktada herkesi çocukların ruh sağlığını düşünmeye ve sorumlu davranmaya çağırıyorum." sözlerine yer verdi.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülben ergen