UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUAZZEZ ABACI’DAN KEMAL SUNAL HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

MUAZZEZ ABACI’DAN KEMAL SUNAL HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

 MUAZZEZ ABACI’DAN KEMAL SUNAL HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

Önceki gün hayranlarıyla buluşan Muazzez Abacı: Torunlarımın yanında hayat benim oluyor. Oraya gidince tam bir anneanne oluyorum

Bir dönemin önemli eğlence merkezleri olan gazinolar, Zorlu Yeni Yıl Gazinosu'yla yeniden hayat buldu. Geçtiğimiz günlerde Neşe Karaböcek'in sahneye çıktığı Zorlu Yeni Yıl Gazinosu'nda, önceki akşam da Muazzez Abacı hayranlarıyla buluştu. 

Zorlu PSM'deki konserde ünlü sanatçıya; Yeliz, Metin Ersoy, İskender Doğan, Tüdanya, Yeşim, Coşkun Demir ve Semiha Yankı gibi isimler eşlik etti. Verdiği kilolarla dikkat çeken Abacı, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Birkaç kilo daha verirsem 25 yıl önceki halime geri döneceğim. Dün Amerika'dan geldim ama yol yorgunu değilim, gayet formda ve sahneye çıkmaya hazırım" dedi. Amerika'da kızı Saba ve torunlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen ünlü sanatçı, şöyle konuştu: "Torunlarımın yanında hayat benim oluyor. Oraya gidince tam bir anneanne oluyorum. Torunlarımı arabayla okuldan alıp okula bırakıyorum. Onlarla zamanım bir başka geçiyor.

" Yeni bir albüm hazırladığını söyleyen Abacı, "Yine bir Zeki Müren şarkısı söyleyeceğim. Bir de canım arkadaşım Sezen Aksu'nun şarkısı olacak. Sezen'le ilişkimiz her zaman bambaşkadır" dedi. 

Röportaj sırasında geçmişe dönen Muazzez Abacı, "Almanya konserlerimiz olurdu. Ama ne kadrolar... Sezen Aksu'dan Kemal Sunal'a birçok isim olurdu. Kemal Sunal, sahneye çıkıp bir, 'Eşek oğlu eşekler' derdi ve salon yıkılırdı. Biz konserden hep birlikte otobüs ile dönerken, yanımızdan Mercedes marka otomobille geçerdi. Bizden daha iyi para kazanırdı. Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMuazzez Abacı  Kemal Sunal