UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAFİYE SOYMAN, EŞİ FAİK ÖZTÜRK'Ü GAZİANTEPLİ HANIMLARDAN NASIL KISKANDI? GAZİANTEP'TE MUHTEŞEM ŞOV!..

SAFİYE SOYMAN, EŞİ FAİK ÖZTÜRK'Ü GAZİANTEPLİ HANIMLARDAN NASIL KISKANDI? GAZİANTEP'TE MUHTEŞEM ŞOV!..

SAFİYE SOYMAN, EŞİ FAİK ÖZTÜRK'Ü GAZİANTEPLİ HANIMLARDAN NASIL KISKANDI? GAZİANTEP'TE MUHTEŞEM ŞOV!..

Sanat dünyasının efsane isimlerinden Çiğdem Tunç, ekranların en sevilen ikilisi Safiye Soyman ile Faik Öztürk ve Güllüm Show Azize muhteşem bir şova imza attı.

Gittikleri her şehirde yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen altın günü şovunun bu kez durağı M1 Gaziantep AVM'ydi.

Banu Noyan organizasyonuyla bugüne kadar sayısız etkinliğe ev sahipliği yapan M1 Gaziantep AVM'de sevenlerinin karşısına çıkan ünlü isimler AVM ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Sanat dünyasının 4 ünlü ismi Çiğdem Tunç, Safiye Soyman-Faik Öztürk ve Fehmi Dalsaldı geleneksel altın günü için hazırlanan ev dekorunda sahneye çıkarak, tiyatral bir gösteri sundu.

Gösterinin başında sahneye çıkan Faik Öztürk, Safiye Soyman'a "Pehlivan, pehlivan" deyince ünlü sanatçı "Protein diyetiyle 10 kilo verdim. Kendimi böyle daha güzel hissediyorum" dedikten sonra konuklara "Nasıl, güzel miyim" diye sordu. Konuklar da alkışlarıyla Soyman'a destek verdi.

Faik Öztürk ise erkeklere kilo vermenin yollarını anlattı. "Karınızı bir mağazaya sokun hesabı öderken muhteşem kilo verirsiniz" deyince bütün AVM kahkahaya boğuldu.

Ardından sıra "Bu Tarz Kimin" yarışmasına geldi. Faik Öztürk Gaziantepli kadınlara yürüyüş dersi verince Safiye Soyman kıskandı ve "Yürümeyi ben öğretirim" dedi.

Safiye Soyman Düğün Dernek filmiyle özdeşleşen "Entarisi Dım Dım Yar" türküsünü seslendirirken Faik Öztürk, Çiğdem Tunç ve Fehmi Dalsaldı ile birlikte filmdeki halay sahnesini canlandırdı.

Tüm izleyenlerin alkış ve kahkahalarla eşlik ettiği şov Gaziantep'te de büyük ilgi gördü.

Hanımlar kazandıkları altınları Faik Öztürk, Safiye Soyman ve Çiğdem Tunç'un elinden aldılar.

Gaziantep M1 AVM Müdürü Sait Gizir ünlü konuklarına Gaziantep'in geleneksel kahvaltısını tattırdı. Organizasyon sonrası ise tüm ekip kebap keyfi yaptı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13