UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELÇUK İNAN, UEFA'NIN ANKETİNDE MESSİ'Yİ DE GEÇİP AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDU!..

SELÇUK İNAN, UEFA'NIN ANKETİNDE MESSİ'Yİ DE GEÇİP AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDU!..

SELÇUK İNAN, UEFA'NIN ANKETİNDE MESSİ'Yİ DE GEÇİP AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDU!..

SON DAKİKA!

Selçuk İnan, Uefa Şampiyonlar ligi’nin resmi twitter hesabından ‘Yılın Golü Oylaması’nda açık ara birinci oldu.

UEFA'nın "ChampionsLeague" isimli twitter hesabında yapılan ankette, 159 bin 106 taraftar oy kullandı. Selçuk İnan'ın EURO 2016 Elemeleri A Grubu son haftasında İzlanda ağlarına 89. dakikada serbest vuruştan gönderdiği gol, oyların yüzde 69'unu alarak zirvede yer aldı.     


Hatırlayacaksınız, Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Milli Takım'ın İzlanda ile oynadığı kader maçında, kullandığı serbest atışı gol çevirmiş ve Türkiye'nin, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) direkt olarak gitmesini sağlamıştı. Bu gol Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yılın golü anketinde yer alan 4 golden biri de Selçuk İnan'ın işte bu golü.
Evet, UEFA'nın 'yılın Golü' anketinde Selçuk İnan imzası var.
Bakalım birinci seçilecek mi? Bekleyelim, görelim.
Selçuk, kalbimiz seninle birlikte atıyor İnan...

Oyunuzu Twitter'dan Kullanabilirsiniz...

https://twitter.com/ChampionsLeague

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açtığı yılın golü anketinde, Selçuk İnan'ın İzlanda'ya serbest vuruştan attığı ve Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) gitmesini sağlayan gol de yer aldı.

UEFA, "ChampionsLeague" isimli resmi Twitter hesabından futbolseverlere, bu yıl milli takım veya kulüp düzeyinde atılan en güzel golün hangisi olduğunu sordu. Anketteki adaylar arasında Selçuk İnan'ın, EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nun son haftasındaki Türkiye-İzlanda maçının 89. dakikasında serbest vuruştan kaydettiği gol de bulunuyor.
Selçuk İnan'ın ilk sırada götürdüğü ve yarın sona erecek ankette sporseverler ayrıca Romalı Alessandro Florenzi'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Barcelona'ya, Barcelonalı Lionel Messi'nin 2014-15 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e ve Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın EURO 2016 Elemeleri D Grubu'nun İskoçya'ya attığı gole oy verebiliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselçuk inan