UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM 4 GOL VAR! MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI İÇİN TIKLAYIN!..

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM 4 GOL VAR! MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI İÇİN TIKLAYIN!..

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM 4 GOL VAR! MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI İÇİN TIKLAYIN!..

90'

Hakem Serkan Çınar maçı bitiren düdüğünü çalıyor ve Beşiktaş müsabakayı 4-0'lık skorla kazanıyor.

90'

(Beşiktaş)

Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topla buluşan Cenk Tosun ceza yayının hemen sağından şutunu çekiyor ancak top kendi takım arkadaşı Mario Gomez'den geri geliyor.

90'Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.

90'Sağ kanatta topla buluşan Olcay Şahan pasını Mario Gomez'e atıyor. Gomez, ceza sahası içi sağ çaprazında topu kontrol ettikten sonra sert bir şut çekiyor fakat top savunmadan geri geliyor.

90'Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor fakat kaleci Serkan Kırıntılı iki hamlede topun sahibi oluyor.

87'Topla birlikte ceza yayının soluna ilerleyen Kerim Frei sert bir şut çekiyor fakat top savunmadan geri geliyor.

85'Ceza yayının birkaç metre gerisinden kazanılan serbest vuruş için topun başına Ömer Ali Şahiner geçiyor. Ömer Ali'nin havadan attığı pas hiç bir takım arkadaşıyla buluşmuyor ve top kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

80'

(Beşiktaş)

GOOOLL!! Beşiktaş, Kerim Frei ile maçta durumu 4-0'a getiriyor.

79'

(T. Konyaspor)

Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Ali Çamdalı sağ ayağıyla etkisiz bir şut çekiyor ve top kaleci Tolga Zengin'in kontrolünde auta çıkıyor.

79'

(T. Konyaspor)

Sağ kanattan Abdou Traore penaltı noktasına doğru ortasını gönderiyor fakat savunma rahat bir şekilde topu uzaklaştırmayı başarıyor.

75'

(T. Konyaspor)

Sol taraftan köşe vuruşu için topun başına Ömer Ali Şahiner geçiyor. Ömer Ali'nin ön direğe gönderdiği ortasını savunmada Andreas Beck karşılayan isim oluyor.

74'

(Beşiktaş)

Beşiktaş cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Gökhan Töre oyundan alınırken, Kerim Frei oyuna dahil oluyor.

73'

(Beşiktaş)

Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre ortasını altı pasın hemen önüne doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Olcay Şahan rövaşata vuruşu ile şutunu çekiyor fakat kaleci Serkan Kırıntılı bu şutu kurtarmayı başarıyor.

69'

(Beşiktaş)

Mario Gomez golde asist yapan oyuncu oluyor.

69'

(Beşiktaş)

GOOOLL! Beşiktaş, Gökhan Töre'nin golüyle maçta durumu 3-0'a getiriyor.

 

68'

(Beşiktaş)

Gökhan Töre, rakibi Ali Turan'a yaptığı faul sonrasında hakem Serkan Çınar'a aşırı itiraz ettiği için sarı kart ile cezalandırılıyor.

64'

(Beşiktaş)

Olcay Şahan golde asist yapan oyuncu oluyor.

64'GOOOLL!! Beşiktaş, Mario Gomez ile farkı 2'ye çıkarıyor. Olcay Şahan'ın ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Mario Gomez, sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yapıyor ve topu ağlarla buluşturmayı başarıyor.

61'Beşiktaş cephesinde de oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ricardo Quaresma'nın yerine Olcay Şahan oyuna dahil oluyor.

60'

(T. Konyaspor)

Torku Konyaspor'da oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Rijad Bajic ve Uğur İnceman oyundan alınırken, Abdou Traore ve Selim Ay oyuna dahil oluyor.

50'

(Beşiktaş)

GOOOLL!! Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un golüyle maçta 1-0 öne geçiyor.

49'

(Beşiktaş)

Ricardo Quaresma, sağ kanattan ön direğe doğru ortasını yapıyor ancak savunmada Uğur İnceman topu uzaklaştıran isim oluyor.

46'

Hakem Serkan Çınar ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Beşiktaş başlıyor.

45'Hakem Serkan Çınar maçın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve müsabakanın ilk yarısı golsüz sona eriyor.

45'

(T. Konyaspor)

Sağ kanatta Ömer Ali Şahiner'in pasıyla arka direkte topla buluşan Mehmet Uslu yakın mesafeden şutunu çekiyor ancak bu etkisiz şutu kaleci Tolga Zengin rahat bir şekilde kontrol etmeyi başarıyor.

-

Ve hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.

45'

Maçın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

43'

(T. Konyaspor)

Beşiktaş yarı sahasında Marc Kibong Mbamba, rakibi Atiba Hutchinson'a faul yapıyor.

40'

(Beşiktaş)

Ceza sahası dışı sol çaprazında kazanılan serbest vuruş için topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor. Oğuzhan'ın, doğrudan kaleye çektiği sert şut savunmadan sekip ceza sahası içi sol çaprazında Mario Gomez'in önüne düşüyor. O noktada Mario Gomez sol ayağıyla şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden farklı bir şekilde auta çıkıyor.

38'

(T. Konyaspor)

Uğur İnceman, rakibi Jose Sosa'ya arkadan yaptığı sert müdahalenin ardından hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

35'

(Beşiktaş)

Sağ kanatta son çizgide topla buluşan Ricardo Quaresma şık bir hareketle rakibinden sıyrıldıktan sonra ortasını yapıyor fakat top kaleci Serkan Kırıntılı'da kalıyor.

32'

(Beşiktaş)

Ricardo Quaresma'nın pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Gökhan Töre, ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor fakat savunma zamanında araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.

29'

(Beşiktaş)

Sol taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ön direğe doğru gönderdiği ortasına iyi yükselen Luiz Rhodolfo kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

23'

(Beşiktaş)

Sol kanatta İsmail Köybaşı'nın pasıyla topla buluşan Ricardo Quaresma ofsayta yakalanıyor.

22'

(Beşiktaş)

Sol taraftan köşe vuruşu için topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın altı pasın içine doğru gönderdiği ortası kaleci Serkan Kırıntılı'da kalıyor.

20'

(Beşiktaş)

Sağ kanatta Dimitar Rangelov'un, Ricardo Quaresma'ya yaptığı faul sonrasında serbest vuruş için topun başına Gökhan Töre geçiyor. Gökhan'ın ön direğe gönderdiği ortasına iyi yükselen Luiz Rhodolfo kafa vuruşunu yapıyor fakat top kalenin üstünden az farkla auta çıkıyor.

18'

(T. Konyaspor)

Defansın arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Rijad Bajic ceza yayının üstünde ofsayta yakalanıyor.

15'

(T. Konyaspor)

Torku Konyaspor gole çok yaklaşıyor ! Sağ kanatta topla buluşan Ömer Ali Şahiner ön direğe doğru ortasını yapıyor. O noktada Rijad Bajic, topun gelişine sol ayağıyla şık bir vuruş yapıyor ancak top yan kale direğine çarpıp oyun alanını terk ediyor.

13'

(Beşiktaş)

Jose Sosa'nın pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Andreas Beck yerden sert bir şut çekiyor ancak top doğrudan auta çıkıyor.

6'

(Beşiktaş)

Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Mario Gomez'den aldığı pasla sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma ortasını ceza sahası içerisine doğru gönderiyor ancak bu orta doğrudan kaleci Serkan Kırıntılı'da kalıyor.

2'

Müsabaka kaldığı yerden devam ediyor.

2'

Elektriklerin kesilmesi nedeniyle müsabaka durduruluyor.

1'Maçta ilk köşe vuruşunu Torku Konyaspor'da Mehmet Uslu kullanıyor. Mehmet'in ön direğe kestiği ortasında savunma uzaklaştırmayı başarıyor.

1'

Hakem Serkan Çınar ilk düdüğünü çalıyor ve müsabakaya konuk ekip Torku Konyaspor başlıyor.

-

Oynanan bu mücadelelerde Beşiktaş 61 kez gol atarken, Torku Konyaspor ise 29 kez fileleri havalandırmayı başardı.

-

İki ekip arasında oynanan toplam 33 resmi mücadelenin 18'ini Beşiktaş, 4'ünü Torku Konyaspor kazanırken, 11 maçtada eşitlik bozulmadı.

-

Torku Konyaspor'da ise sakatlıkları olan Alban Meha ve Halil İbrahim Sönmez ayrıca kart cezalısı olan Tomas Borek zorlu Beşiktaş deplasmanında 18 kişilik kafileye dahil edilemeyen isimler oluyor.

-

Ev sahibi ekipde sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan, Eslem Öztürk ve Veysel Saplan'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı olan Alexander Milosevic bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

-

Torku Konyaspor ise 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 26 puanla 7. sırada yer almaktadır.

-

Beşiktaş bu sezon 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile elde ettiği 38 puanla ligin 1. sırasında bulunuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ  KONYASPOR