UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAYSERİSPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM İKİ GOL VAR! MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI İÇİN TIKLAYIN!..

KAYSERİSPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM İKİ GOL VAR! MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI İÇİN TIKLAYIN!..

KAYSERİSPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM İKİ GOL VAR! MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI İÇİN TIKLAYIN!..

Hakem Barış Şimşek’in son düdüğüyle iki takım da sahadan 1’er puanla ayrılıyor…

90'

(Kayserispor)

Oğulcan Çağlayan'ın sağ kanattan yaptığı orta ile altıpasa yakın bir noktada topla buluşan Sinan Bakış'ın çektiği şut kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

90'

(Galatasaray)

Sinan Bakış'ın Selçuk İnan'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk'un ortasını Kayserispor savunması uzaklaştırıyor.

90'

Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

89'

(Kayserispor)

Sinan Bakış ile duvar pasına giren Oğulcan Çağlayan, altıpasın hemen dışından sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak top az farkla üstten dışarı çıkıyor.

89'

(Kayserispor)

Kayserispor, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Aiyegbeni Yakubu'nun yerine Sinan Bakış'ı oyuna alarak kullanıyor.

88'

(Kayserispor)

Kayserispor yarı alanının ilk metrelerinde Bilal Kısa'ya arkadan sert müdahalede bulunan Aiyegbeni Yakubu, sarı kart görüyor.

87'

(Kayserispor)

Tarık Çamdal'ın Deniz Türüç'e yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortasına yükselen Srdjan Mijailovic, hava topu mücadelesinde Hakan Balta'ya faul yapıyor.

84'

(Galatasaray)

Aurelien Chedjou'nun orta sahadan gönderdiği uzun pasa ceza sahasının hemen içerisinde hareketlenen Sinan Gümüş için ofsayt bayrağı kalkıyor.

70'

(Kayserispor)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortasını Galatasaray savunması kafayla uzaklaştırıyor.

68'

(Galatasaray)

Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Bilal Kısa geçiyor. Bilal Kısa'nın ortası kaleci Abdulaziz Demircan'da kalıyor.

67'

(Kayserispor)

Kayserispor yarı alanının ortalarında Sinan Gümüş'e arkadan sert müdahalede bulunan Srdjan Mijailovic, sarı kart görüyor.

66'

(Galatasaray)

Bilal Kısa'nın pası ile ceza sahası yayının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Aurelien Chedjou'nun çektiği şut Kayserispor savunmasından dönüyor.

65'

(Kayserispor)

Ömer Bayram'ın pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Aiyegbeni Yakubu'nun çektiği şut az farkla kalenin sağından dışarı çıkıyor.

61'

(Galatasaray)

GOOOLL!! Galatasaray, Sinan Gümüş'ün attığı golle skoru 1-1'e getiriyor. Bilal Kısa'nın pası ile sağ çaprazda topla buluşan Sinan Gümüş, ceza sahası içerisine girdikten sonra topu soluna çekip şutunu çekiyor, Kayserispor savunmasından seken top Kayserispor ağları ile buluşuyor.

59'

(Galatasaray)

Kayserispor yarı alanının ilk metrelerinde Diego Biseswar'a faul yapan Tarık Çamdal, pozisyonun ardından hakeme itirazlarda bulununca sarı kart görüyor.

58'

(Galatasaray)

Galatasaray, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Jose Rodriguez'in yerine Bilal Kısa'yı oyuna alarak kullanıyor.

57'

(Galatasaray)

Tarık Çamdal'ın sağ kanattan yaptığı orta ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Selçuk İnan'ın kafa vuruşu farklı şekilde kalenin sağından dışarı çıkıyor.

55'

(Galatasaray)

Galatasaray, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Lukas Podolski'nin yerine Sinan Gümüş, karşılaşmaya dahil oluyor.

54'

(Kayserispor)

Aiyegbeni Yakubu'nun pası ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Diego Biseswar için ofsayt bayrağı kalkıyor.

52'

(Galatasaray)

Aurelien Chedjou'nun yerden pası ile sol kanatta topla buluşan Olcan Adın için ofsayt bayrağı kalkıyor.

51'

(Kayserispor)

Ceza sahası dışından sol çaprazdan Aiyegbeni Yakubu'nun çektiği şut farklı şekilde kalenin sağından dışarı çıkıyor.

47'

(Kayserispor)

Diego Biseswar'ın pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Furkan Özçal'ın ortasına arka direkte Aiyegbeni Yakubu dokunamıyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor.

46'

İkinci yarı Kayserisporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

45'

Barış Şimşek'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eriyor.

45'

(Galatasaray)

Selçuk İnan'ın sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasının hafif sağ çaprazında buluşan Aurelien Chedjou'nun rövaşatası farklı şekilde kalenin sağından dışarı çıkıyor.

45'

İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

43'

(Kayserispor)

Olcan Adın'ın Deniz Türüç'e yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortasını Hakan Balta uzaklaştırıyor.

41'

(Galatasaray)

Topsuz alanda Aiyegbeni Yakubu'ya arkadan sert müdahalede bulunan Semih Kaya, sarı kart görüyor. Sarı kart ceza sınırında bulunan Semih Kaya, ligin 18. haftasında oynanacak Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

37'

(Kayserispor)

Yasin Öztekin'in Diego Biseswar'a yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortası ile penaltı noktasına yakın bir bölgede topla buluşan Larrys Mabiala'nın kafa vuruşu az farkla kalenin sağından dışarı çıkıyor.

36'

(Kayserispor)

Diego Lopes'in pası ile sol çaprazda topla buluşan Diego Biseswar, Selçuk İnan'dan sıyrıldıktan sonra ceza sahası içerisine girer girmez yerden şutunu çekiyor ancak bu şut Fernando Muslera'da kalıyor.

32'

(Galatasaray)

Jose Rodriguez'in yerden pası ile altıpasa yakın bir noktada sağ çaprazda topla buluşan Umut Bulut'un topuğuyla yaptığı vuruş az farkla kalenin solundan dışarı çıkıyor.

30'

(Kayserispor)

Deniz Türüç'ün pası ile sağ kanatta topla buluşan Zeki Yavru'nun ortası kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

29'

(Galatasaray)

Jose Rodriguez'in pası ile ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Aurelien Chedjou'nun çektiği şut Kayserispor savunmasından dönüyor.

24'

(Kayserispor)

Hakan Balta'nın Aiyegbeni Yakubu'ya yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortası kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

21'

(Kayserispor)

Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortasına altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Larrys Mabiala'nın kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

21'

(Kayserispor)

Diego Lopes'in pası ile sol kanatta topla buluşan Ömer Bayram, son çizgiden ortasını yapıyor ancak Semih Kaya, kafayla tehlikeyi kornere uzaklaştırıyor.

19'

(Galatasaray)

Kayserispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası yayı dışında topla buluşan Aurelien Chedjou'nun gelişine yerden çektiği şut farklı şekilde kalenin sağından dışarı çıkıyor.

16'

(Kayserispor)

Kayserispor'u 1-0 öne geçiren golde asisti yapan isim Ömer Bayram oluyor.

16'

(Kayserispor)

GOOOLL!! Kayserispor, Larrys Mabiala'nın attığı golle 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortası ile ön direkte buluşan Larrys Mabiala'nın kafa vuruşu kaleci Fernando Muslera'nın solundan ağlarla buluşuyor.12'

(Kayserispor)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortası ile arka direkte Larrys Mabiala buluşuyor ancak topu istediği gibi kontrol edemeyince Fernando Muslera, topa sahip oluyor.

11'

(Kayserispor)

Diego Biseswar, Semih Kaya'dan sıyrıldıktan sonra ceza sahası yayının hemen dışından şutunu çekiyor ancak Fernando 

6’

(Kayserispor)

Mabiala, Yasin’e yaptığı sert hareketten dolayı sarı kart ile cezalandırılıyor.  

5'

(Kayserispor)

Ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan Diego Biseswar'ın yerden çektiği şut kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

3'

(Kayserispor)

Sol kanatta topla buluşan Furkan Özçal, son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor. Bu orta ile arka direkte buluşan Deniz Türüç'ün ortası az farkla üstten dışarı çıkıyor.

2'

(Kayserispor)

Aiyegbeni Yakubu'nun pası ile sağ kanatta topla buluşan Deniz Türüç'ün ortası herkesi aşıyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor.

1'

Karşılaşma Galatasaraylı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

-

Galatasaray'da Aurelien Chedjou, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hakan Balta, Olcan Adın ve Yasin Öztekin, bu maçta sarı kart görmeleri durumunda ligin 18. haftasındaki Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

-

Kayserispor'da Zeki Yavru ve Diego Biseswar, sarı kart cezası sınırında bulunan isimler.

-

16 hafta sonunda attığı 37 golle Beşiktaş ile birlikte ligin en çok gol atan takımı olan Galatasaray'da ise en golcü isim 8 golle Lukas Podolski. Yasin Öztekin 4, Umut Bulut da 3 golle, takımın en golcü oyuncuları arasında yer alıyor. Sabri Sarıoğlu ve Lukas Podolski'nin de ligde 4'er asisti bulunuyor.

-

14 golle Gençlerbirliği ile birlikte ligin en az gol atan takımı olan Kayserispor'un en golcü ismi 4 golle Diego Biseswar. Ömer Bayram da 1 gol, 2 asistlik performansı ile dikkat çeken bir diğer isim 

-

Galatasaray ise 16 hafta sonunda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederken topladığı 28 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGALATASARAY  KAYSERİSPOR  SPOR  FUTBOL  MAÇ