UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOĞAZLARI VE CİNSEL ORGANLARI KESİLMİŞ HALDE BULUNAN CİNAYETLERİN KATİL ZANLISI YAKALANDI! OLAYIN PERDE ARKASINI ANLATTI!..

BOĞAZLARI VE CİNSEL ORGANLARI KESİLMİŞ HALDE BULUNAN CİNAYETLERİN KATİL ZANLISI YAKALANDI! OLAYIN PERDE ARKASINI ANLATTI!..

BOĞAZLARI VE CİNSEL ORGANLARI KESİLMİŞ HALDE BULUNAN CİNAYETLERİN KATİL ZANLISI YAKALANDI! OLAYIN PERDE ARKASINI ANLATTI!..

Emniyetteki sorgusunda, sırada 4 kişinin daha olduğunu söylediği öğrenilen cinayet zanlısı, maktulleri karısıyla ilişki dedikoduları nedeniyle öldürdüğünü söyledi.

POLİS ZANLIYI KONUMLARINDAN TESPİT ETTİ

Cinayetlerin ardından geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı delillere ulaştıktan sonra öldürülen Kadir Çekiç ve İmdat Tayfur Doğan’ın çalıştığı fabrika üzerinde yoğunlaştı. Fabrikada çalışan yüzlerce işçinin isim ve telefon listesini incelemeye alan polis, tüm numaraların geçmiş konum bilgilerini tek tek inceledi. Cesetlerin bulunduğu tarih ve öncesi tarih üzerinde duran polis ekipleri, belirlenen tarihlerde cesetlerin atıldığı konumda hangi telefon numaralarının bulunduğunu araştırdı. Yapılan incelemeler sonrasında Savaş Demirtaş isimli şahsın belirlenen tarihlerde cesetlerin bulunduğu konumlarda bulunduğu belirlenirken, şahıs üzerinde teknik ve fiziksel takibini yoğunlaştırdı. Yeterli delil ve bulgulara ulaşan polis yaptığı operasyonla şahsı yakaladı.

POLİS GÖZALTIYLA SIRADAKİ CİNAYETİ ENGELLEDİ

Yapılan çalışmalar kapsamında her türlü delili ve şüpheliyi değerlendiren polis, ikinci gün aynı fabrikada çalışan Uğur D’yi (26) ifadesini almak üzere gözaltına aldı. Yakalanan katil zanlısı ise sorgusunda sıradaki kişinin Uğur D. olduğunu ve yakalanmasaydı ölüm sırasının onda olduğunu söyledi. Polis ekipleri, ifade için aldığı Uğur D’nin de öldürülmesini engellemiş oldu.

KARISIYLA İLİŞKİLERİ OLDUĞU İDDİASIYLA ÖLDÜRMÜŞ

Yakalanan katil zanlısı Savaş Demirtaş (26), emniyette girdiği ilk sorgulamasında öldürdüğü kişiler ve karısının arasında iş yerinde birçok dedikodu duyduğunu söylediği öğrenildi. Kadir Çekiç ve İmdat Tayfur Doğan’ı karısıyla ilişki dedikoduları olduğu için öldürdüğünü söylediği öğrenilen Demirtaş, bu dedikoduları kendine yediremediğini belirterek cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

SIRADA KARISIYLA BERABER 4 KİŞİ DAHA VARDI

Emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenilen Savaş Demirtaş’ın ölüm listesinde 4 kişi daha olduğunu söylediği iddia edildi. Bunlardan birinin Uğur D. olduğunu söylediği öğrenilen Demirtaş, ismi öğrenilemeyen diğer 2 kişi ile birlikte son olarak da karısını öldürdükten sonra polise teslim olacağını söylediği öğrenildi.

KATİL ZANLISI AKSARAY ADLİYESİ’NE SEVK EDİLDİ

Aynı fabrikada çalıştığı iki arkadaşını boğazını ve cinsel organını keserek öldüren katil zanlısı Savaş Demirtaş, saat 23.00 sıralarında emniyetteki sorgusunun ardından Aksaray Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye gelen şüpheli gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

İHA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAKSARAY  CİNAYET  ZANLI