UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN ŞARKILARIYLA BUZ PATENİ PİSTİNDE YILBAŞI ÇEKİMİ! HOLLANDALI MODEL ÖZEL KOLEKSİYONA HAYAT VERDİ!..

TARKAN ŞARKILARIYLA BUZ PATENİ PİSTİNDE YILBAŞI ÇEKİMİ! HOLLANDALI MODEL ÖZEL KOLEKSİYONA HAYAT VERDİ!..

TARKAN ŞARKILARIYLA BUZ PATENİ PİSTİNDE YILBAŞI ÇEKİMİ! HOLLANDALI MODEL ÖZEL KOLEKSİYONA HAYAT VERDİ!..

adL Night Zoom koleksiyonu için kamera karşısına geçen güzel Hollandalı model Elles Ottens Tarkan şarkılarıyla poz verdi. Kadın ruhunu kıyafete yansıtan ünlü moda markası adL  Night Zoom abiye koleksiyonuna, tüm zarifliği ve güzelliğiyle Elles Ottens hayat verdi.

Güzel model Elles Ottens ‘‘Uzun zamandır hiç bu kadar eğlenmemiştim. Hem buz pisti olması, hem ekibin uyumu, hemde çok sevdiğim Tarkan şarkılarıyla çok eğlenceli bir yeni yıl öncesi çekimi oldu… Türkiye’ye daha önce ailemle tatile gelmiştim o yüzden tarihinize bayılıyorum çok gezdik ama kesinlikle yemekleriniz bir model için uygun değil çok lezzetlilerJ … Herkese stresten uzak, samimi eğlenceli bir yılbaşı geçirmesini diliyorum. Yeni yıl sağlıklı, huzurlu ve aşkla dolu dopdolu bir yıl olsun’’ dedi.

KADININ LÜKSÜ VE SEKSİLİĞİ YILBAŞI GECESİNDE!!!

Nıght zoom koleksıyonu oldukça hoş klasik ve elegance bir görünüm sergiliyor.oldukça özgün ve tasarım niteliği taşıyan ürünleri var.

Uzun ceketler ve spot bomber ceketler benım favorılerım arasında.

Renklerin dışında günlük stilim için kesimlerin ön planda olduğu zarif ,kaliteli parçalar söz konusu...

Klasik ve elegan görünümü ve özgün tasarımlarıyla adL Night Zoom koleksiyonu günlük ve gece stilini birleştiriyor. Maskülen tavırlarla kadınsı detayların ustaca birleşiminden doğan koleksiyonda erkeksi kesimler, kadife, dantel, payet, saten ve kaşmir kumaşlarla lüksü ve seksiliği hissettiren materyaller öne çıkıyor. Siyah, bordo, altın ve ekru koleksiyonun ana renkleri olarak dikkat çekiyor. Night Zoom kadının gece şıklığını ve lüksünü en ince detaylarıyla moda severlere sunuyor...

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık  ‘‘Yılbaşı heyecanını yaşadığımız bugünlerde, yılbaşı ruhunu koleksiyonlarımıza yansıttığımız birbirinden şık ve elegan parçalarla, bayanları kusursuz şıklığa davet ediyoruz. Özel gecelerin en çok tercih edilen markası olan Nightzoom koleksiyonunda, her müşterimizin hayal ettikleri şıklığa ulaşmaları için  farklı ve göz alıcı modelleri geniş ürün alternatifleriyle sunuyoruz. Umarım, sağlık, barış, bereket dolu ve her güne mutlulukla uyanacağımız harika bir yıl olur. Herkesin yeni yılını kutlarım.’’ dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTARKAN  ŞARKI  BUZ PİSTİ