UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIVILCIM URAL’DAN OLAY ÇIKARAN YORUM: “SARAYLIYIM SARAYDAN DA ÇIKAMAM”

KIVILCIM URAL’DAN OLAY ÇIKARAN YORUM: “SARAYLIYIM SARAYDAN DA ÇIKAMAM”

KIVILCIM URAL’DAN OLAY ÇIKARAN YORUM: “SARAYLIYIM SARAYDAN DA ÇIKAMAM”

Kaan Tangöze ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Kıvılcım Ural, Şirin Ediger’in paylaştığı bir fotoğrafın altına yorum yapınca olanlar oldu. Takipçiler, Ural’a ‘Kaan projesi tutmadı, ünlü olmak için dikkat çekiyor” eleştirisinde bulundu.

Okan Bayülgen’in eski eşi Şirin Ediger’in instagram sayfasına yüklediği fotoğrafın altında kavga çıktı. Kaan Tangöze ile yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan Kıvılcım Ural, fotoğrafın altına Ediger’i öven bir yorum yazdı. Bunun üzerine takipçiler Ural’a “Belki Şirin beni yaptığım yorumdan sonra sever. Yanında ünlü olurum. Canım benim” yazdı. Ural da “Seni engelledim ama ezikliğin dizboyu. Ünlü olmak berbat bir şey, hiç istemedim. Ben saraylıyım saraydan çıkamam. Sen istediğin kadar kendi kendine öt, mastürbasyonunu yap güzelim. Böyle mi orgazm oluyorsun... Sökmez bana burada ıvır zıvırlamalar” yazdı.

Bu cevabın üzerine Ural’a “Kaan projesi tutmadı tabii. Ünlü olmak için genç kızlara tavsiyeler ki dikkat çekesin” notunu düştü. Ural da yine cevap vermeyi es geçmedi ve “M... gece vardiyası” yorumunu yaptı.

Vatan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13