UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HIRİSTİYANLAR BEYOĞLU'NA AKIN ETTİ! SAİNT ANTUAN KİLİSESİ DOLDU TAŞTI!..

HIRİSTİYANLAR BEYOĞLU'NA AKIN ETTİ! SAİNT ANTUAN KİLİSESİ DOLDU TAŞTI!..

HIRİSTİYANLAR BEYOĞLU'NA AKIN ETTİ! SAİNT ANTUAN KİLİSESİ DOLDU TAŞTI!..

Hıristiyan aleminin Hz. İsa'nın doğumunu kutladığı 25 Aralık Noel Bayramı öncesinde, Beyoğlu'ndaki Saint Antuan Kilisesi'nde Noel Ayini yapıldı.

Hıristiyan aleminin Hz. İsa'nın doğumunu kutladığı 25 Aralık Noel Bayramı öncesinde, Beyoğlu'ndaki Saint Antuan Kilisesi'nde Noel Ayini yapıldı. Ayine, Hıristiyanların yanı sıra Müslüman vatandaşlar da katıldı.

MUM YAKILARAK DUA EDİLDİ

İstiklal Caddesi'nde bulunan Saint Antuan Kilisesi, her Noel öncesi olduğu gibi, bu yıl da doldu taştı. Noel Ayini'ne katılanlar, kilisenin bahçesinde ve içerisinde mum yakarak dua etti. Ayine gelen birçok kişi, avluda bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

TEMSİLİ OLARAK HZ. İSA'NIN DOĞUMU CANLANDIRILDI

Hıristiyanların yanı sıra Müslüman vatandaşların da izlediği Noel Ayini yaklaşık 2 saat sürdü. Ayinde, ilahiler ve dualar eşliğinde İncil'den pasajlar okunurken, temsili olarak Hz. İsa'nın doğumu canlandırıldı. Noel Ayini'ne katılanlardan Ayşe Kayacan, Hıristiyan olmadığını, merak ettiği için kiliseye geldiğini belirterek, ortamı son derece mistik bulduğunu ve memnun olarak ayrıldığını söyledi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHRİSTİYANLAR  NOEL