UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELLE SHOES’UN YENİ YIL PARTİSİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!..

ELLE SHOES’UN YENİ YIL PARTİSİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!..

ELLE SHOES’UN YENİ YIL PARTİSİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!..

Her sezon tasarımlarıyla olduğu kadar yaptığı sürprizlerle de ayakkabı tutkunlarını şaşırtan ELLE, her daim bakımlı ve şık görünmeyi seven bireyleri aynı platformda buluşturmak için 23 Aralık Çarşamba günü Bebek Happily Ever After’da yılbaşı partisi düzenledi. Emine Ün, Ayşe Kucuroğlu, Ayşe Tolga, Betül Demir, Begüm Kütük, Nevşah Fidan Karamehmet, Zeynep Tunuslu ve Alegra Levi gibi sanat ve moda dünyasından birçok ismin katıldığı partide, Elle’nin Sonbahar&Kış Koleksiyonu da davetlilerden tam not aldı.

Stil sahibi kadın ve erkeklerin giyim alışkanlıklarını yeniden tanımlayan Elle, her daim bakımlı ve şık görünmeyi seven bireyleri aynı platformda buluşturmak için 23 Aralık Çarşamba günü Bebek Happily Ever After’da yeni yıla “merhaba” partisi düzenledi.

ELLE Ayakkabı Yönetim Kurulu Üyesi Suna Akar Çapan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen partiye, Emine Ün, Ayşe Kucuroğlu, Müge Boz ve Pınar Altuğ gibi sanat ve moda dünyasından birçok isim katılırken Elle Ayakkabı’nın Sonbahar&Kış Koleksiyonu da davetlilerden tam not aldı.

Ayrıca her sezon olduğu gibi bu sezonda iddialı tasarımlara imza atan Elle Ayakkabı’nın yılbaşı partisinde gece DJ’in nefes kesen performansı ile davetlilerde unutulmaz bir yılbaşı partisi yaşamanın keyfine vardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERELE SHOES