UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI - SİVAS BELEDİYESPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI SKORU İÇİN TIKLAYINIZ...

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI - SİVAS BELEDİYESPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI SKORU İÇİN TIKLAYINIZ...

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI - SİVAS BELEDİYESPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI SKORU İÇİN TIKLAYINIZ...

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor'a konuk oluyor. Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadı'ndaki Sivas Belediyespor Beşiktaş maçı nın hakemi Erkan Engin.
SİVAS BELEDİYESPOR:
 Serkan - Mehmet Nas, Seyid, Ali, Volkan, Nuri Yakup, Muhammed, Atilla, Ozan, Berkay
BEŞİKTAŞ: Günay - Serdar, Milosevic, Franco, Tosic - Necip, Veli, Motta, Kerim Frei, Mustafa Pektemek - Cenk Tosun
MAÇTAN DAKİKALAR
DAKİKA 6: Beşiktaş, Cenk Tosun'un golü ile öne geçiyor! Ramon Motta'nın pası ile ceza yayı içerisinde topla buluşan Cenk Tosun ceza sahası çizgisi üzerinden sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
DAKİKA 15: Erkan Engin, Cenk Tosun'u gole giderken düşüren Sivas Belediyesporlu Melih'e direkt kırmızı kart gösterdi.
DAKİKA 24: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Muhammed Burak ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
DAKİKA 30: Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Veli Kavlak doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Serkan Demirol sol köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.
DAKİKA 33: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Beşiktaş'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
DAKİKA 45: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.
DAKİKA 45: Savunmanın yaptığı pas hatasını değerlendiren Cenk araya giriyor ve topu takım arkadaşı Ramon Motta'ya kazandırıyor. Motta ceza yayı sağ çaprazından çok sert vuruyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor. İlk yarı Beşiktaş'ın attığı tek golle sona eriyor.
İKİNCİ YARI
DAKİKA 46: Müsabakanın ikinci yarısına başlayan taraf Beşiktaş oluyor.  
DAKİKA 48:Orta alanın sol tarafında Muhammed Burak'a yaptığı faul sonrasında Necip Uysal sarı kart ile cezalandırılıyor.

DAKİKA 58: Beşiktaş, Mustafa Pektemek ile farkı ikiye çıkartıyor!

DAKİKA 76: Beşiktaş'ta Alexander Milosevic, rakibi Muhammed Burak'a arkadan yaptığı sert faul sonrasında hakem Erkan Engin tarafından doğrudan kırmızı kart gösterilerek oyundan atılıyor.

DAKİKA 84: Beşiktaş, kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13