UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERDEN 'DELİBAL'A BÜYÜK ÖVGÜ!.. BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ FİLMİ İÇİN BAKIN NE DEDİ?

ÜNLÜLERDEN 'DELİBAL'A BÜYÜK ÖVGÜ!.. BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ FİLMİ İÇİN BAKIN NE DEDİ?

ÜNLÜLERDEN 'DELİBAL'A BÜYÜK ÖVGÜ!.. BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ FİLMİ İÇİN BAKIN NE DEDİ?

Ay Yapım imzalı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Delibal 25 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

Filmin gala gecesine katılan ünlü simalar Delibal'ı övgü yağmuruna tuttular. Barış ve Füsun'un sarsıcı ve ezber bozan büyük aşklarını konu alan Delibal, izleyenleri hikayesiyle unutulmaz film 'Love Story' kadar etkisi altına alacağını dile getirdiler.

Kenan İmirzalıoğlu

Çok beğendim, etkileyici bir film. Senaryo, oyunculuklar çok güzel. Tabi final bizi birazcık sarstı, şuan hala etkisini yaşıyorum. Çok duygusal ve romantik. Ay Yapım’a yakışır bir film olmuş. Hakikaten emeği geçen herkesin eline gönlüne sağlık.

Sinem Kobal

Ben çok beğendim filmi. Uzun zamandır gidip böyle güzel duygularla salonu terk ettiğim bir film izlememiştim. Herkese tavsiye ediyorum izlemelerini, çok güzel, çok duygusal. Tüm duyguları bulabilecekleri, herkese hitap edeceğini düşündüğüm şahane bir film olmuş.  Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Rıza Kocaoğlu

Çok güzel, naif, etkili bir aşk filmi olmuş. Sevgilisi olan, olmayan, kıymetini bilen bilmeyen herkes, özellikle gençlerin, izlemesi gereken bir film olmuş.

Begüm Kütük

Harika bir filmdi. Ben çok keyif aldım, çok duygusaldı. Mekanlar çok güzeldi, oyunculuklar çok iyiydi, güzel bir aşk hikayesi izledik. Gözüm doldu, ağladım ama bunun yanında çok eğlenceli tarafları da var. harika bir film,  valla gençler perişan olacaklar bence.

Meriç Aral

Oyunculuklar müthişti. Gerçekten çok iyiydi. Çok etkilendim, hala etkisindeyim..

Tuğba Büyüküstün

Çok güzel bir film izledik. Salonda sağımdan solumdan, önümden arkamdan ağlama ve burun çekme sesleri geliyordu. Keyifli bir iki saat geçirdik. Leyla'yı ilk defa bu kadar net ve uzun uzun seyredebilme fırsatı bulduk. Çağatay çok farklıydı, çok iyiydi. Ali Bilgin iyi bir yönetmen ve iyi oyuncu yöneten bir yönetmen. Ben onun gözüne zaten çok güvenirim.

Hazar Ergüçlü

Çok güzeldi. Çok daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum hatta görüyorum. Umarım öyle olur. Çağatay çok başarılıydı. Her şeyiyle çok güzeldi, severek izledim, umarım herkes çok beğenir.

Nursel Köse

Önce çok güzeldi sonra çok üzüldük tabi. Özellikle Çağatay Ulusoy’un oyunculuğuna bayıldım..

Onur Saylak

Çok iyi çekilmiş ve iyi oynanmış, güzel bir prodüksiyon. Yönetmen Ali’nin ellerine sağlık, oyuncular çok çok iyiler. Herkese tavsiye ederim.

Barış Kılıç

Çocuğu olanların zor izleyeceği bir film ama gerçekten ellerine sağlık. İnanılmaz etkilendim. Çağatay’ı çok seviyorum, yani yakın arkadaşım olmasına rağmen filmi izlerken bir anda böyle onun için üzülür oldum. Ama çok güzel bir film, hakikaten emeği geçen herkese sonsuz teşekkür etmek gerekiyor. Herkes izlesin, filmden çıkarılacak çok şey var.

Hatice Şendil

Bayıldık, Çağatay ve Leyla'nın  performansları şahaneydi. Kendilerini koymuşlar ortaya. hissettik onların bütün duygularını. Bu sene izlediğim filmler içindeki en güzel aşk filmi diyebilirim. Ellerine, yüreklerine sağlık.

Burak Sağyaşar

Daha önce görmediğimiz bir şekilde gördük oyuncuları bu da bize çok ayrı bir tat verdi, umarım gişesi bol olur. Başarılılar, çok da yakışmışlar inşallah herkes de beğenir ..

Erkan Avcı

Filmi çok sevdim. Oyunculular ve özellikle prodüksiyon. Genelde romantik filmlerde prodüksiyon ve oyunculuk anlamında bazen bir şeyler tatmin etmeyebiliyor. O zaman da filmin tadı biraz kaçıyor. Delibal'da her şey o kadar ölçüsünde olmuş ki, hem yapım olarak çok özenilmiş hem oyunculuk olarak hem de çekim olarak oldukça etkileyici olmuş.

Onur Büyüktopçu

Çok güzeldi, bayağı güzeldi. Ben bu kadar beklemiyordum. Bir kere hikaye çok güzel, oyunculuklara bayıldım Çağatay’a  ve Leyla’ya. Gerçekten herkesin ellerine sağlık, uzun zamandan beri bu kadar keyifli bir film izlememiştim..

Mustafa Avkıran

Delibal modern bir aşk hikayesi... Yıllar önceki Love Story filminin, 2015 versiyonu diyebiliriz. Umarım yeni bir aşk hikayesi olur film.

Nazan Kesal

Herkes izlesin, harika bir film olmuş. İyi ki böyle bir ekibin içinde çalışmışım, iyi ki evet demişim. Çok güzel bir sinerjisi var. Umarım aynı sinerjiyi seyirci de hisseder ve böyle doldurur salonları.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDELİBAL  ÜNLÜLER