UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILMAZ VURAL ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ GÜLME KRİZİNE SOKTU!..

YILMAZ VURAL ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ GÜLME KRİZİNE SOKTU!..

YILMAZ VURAL ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ GÜLME KRİZİNE SOKTU!..

Futbol Teknik Direktörü olan Yılmaz Vural Sakarya Üniversitesinde düzenlenen bir söyleşiye katıldı. Vural, Kayserispor maçı sonrasında verdiği röportajın anısını anlatması sonrasında salonda kendisini dinleyen öğrenciler gülme krizine girdi.

Ulusal Ticaret Bölümü 21 Gün 37 Derece İş Topluluğunun tarafından hazırlanan “Avrupa ve Türkiye Futbol Mantalitesi” söyleşi yıllardır teknik direktörlük yapan Yılmaz Vural’ın katılımıyla Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hukuk Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşti. Yılmaz Vural espirili tavırlarıyla kendisini dinleyen öğrencileri gülme krizine sokarken, futbol konusunda da önemli bilgiler verdi.

TÜRKİYE’DE PROFESYONELLİK OTURMADI

Türkiye’de profesyonel bir futbolun oturmadığını belirten Teknik Direktör Yılmaz Vural, “Türkiye profesyonel tam olarak oturmadı. Bir oyuncu oynamadığı için bir kuruş almadan sezonu tamamlar. Böyle olunca da futbolcu sahanın içinde oluyor. Kendisi iyi futbolcu, kötü futbolcu hiç önemli değildir. Öyle karakterli futbolcu ben düşünün 30 yıldır antrenörlük yapıyorum 25 takım çarpı 25 oyuncu derseniz o kadar oyuncu ile çalıştım. Ben aralarında karakterli futbolcu yok gibi yani. Çünkü profesyonel takımlarda inanılmaz bir ego yönetimi işliyor. Adam almış 2 bin Euro sen kimsin diyor. Almış parayı ben iş adamıyım diyor” diye konuştu.

O ANIYI ANLATTI

2013-2014 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü olan Yılmaz Vural, Kayserispor yenilgisinin ardından “Bize tecavüz ettiler” cümlesiyle ilgili anısını anlattı. Vural, “O sezon 43 puan bitirdik. Düşmüştük yani. Kayserispor bizi perişan etti. 25. dakika biz 1-0 öndeyiz ve adamlar 10 kişi kaldı. 10 kişi 4 tane gol attılar bize rezil oldum antrenör olarak. Maç bittikten sonra spiker geldi hocam maçla ilgili ne değerlendirme yapacaksınız diye. Düşündüm ne diyeceğim ki şimdi dedim kardeşim, bize tecavüz ettiler dedim. Canlı yayın olduğu için bip falan da yok tamamen aldılar. Abi televizyonu kapattıracaksın bize falan dediler” ifadelerini kullandı.

Söyleşinin ardından Teknik Direktör Yılmaz Vural’a teşekkür belgesi verilmesinin ardından program sona erdi.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYILMAZ VURAL  SAKARYA  ÖĞRENCİ