UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZUHAL OLCAY 3 İLDE HAYRANLARI İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

ZUHAL OLCAY 3 İLDE HAYRANLARI İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

 ZUHAL OLCAY 3 İLDE HAYRANLARI İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

Zuhal Olcay yeni albümü "Başucu Şarkıları 3"ün tanıtım konserleri için Ankara, Konya ve Eskişehir'de hayranları ile buluşuyor.

Türkiye'nin en önemli oyuncu ve şarkıcılarından Zuhal Olcay, hafızalardan silinmeyen Türkçe Pop şarkılarını yeniden yorumladığı Ada Müzik etiketli, 9 şarkının yer aldığı "Başucu Şarkıları 3" albümünü tanıtım konserlerine devam ediyor.

Yılın son konseri için 26 Aralık Cumartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi'nde 20.30'da sahne alacak Zuhal Olcay, eski ve yeni sevilen tüm şarkıları ile eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

2015'in en iyi ve sağlam albümlerinden biri olan "Başucu Şarkıları 3"te geçmişten günümüze kendini taşıyabilen, akıllarda kalmayı başarmış; ‘’Nadir Göktürk ‘ten ‘’Eksik Bir Şey’’, Atilla Engin ‘den ‘’Kumsalda’’, İlhan Şeşen ‘den ‘’Ağlıyor İstanbul’’, Cem Karaca’dan ‘’Sevda Kuşun Kanadında’’, Ahmet Kaya ‘dan "Yalan da Olsa", Ülkü Aker ‘den ‘’Söyleyemedim’’, Fecri Ebcioğlu ’dan ‘’Dünya Dönüyor’’ ,"Pencereler Önünde" ve yepyeni yorumuyla sözleri Leyla Tuna, bestesi Onna Tunç’a ait ‘’İyisin” şarkısı yer alıyor.

Fotoğraflar’ını Anthony Macri'nin çektiği kapak tasarımını Amir Shingray'ın yaptığı albümün ilk video klibi, Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde "Pencereler Önünde" isimli şarkıya çekildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERZUHAL OLCAY