UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRABZONSPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA HIZ KESMİYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

TRABZONSPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA HIZ KESMİYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

TRABZONSPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA HIZ KESMİYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. maçında Trabzonspor, Avni Aker'de Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Trabzonspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 49. dakikada kendi kalesine Süleyman Özdamar ve 80. dakikada Muhammet Beşir kaydetti. Gaziantepspor'un tek golü ise 10. dakikada İsmail Haktan Odabaşı'ndan geldi.

Bu sonucun ardından Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Trabzonspor puanını 6 yaparken, Gaziantepspor 1 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonunu Trabzonspor buldu. Savunmanın geri pastaki hatası ile N'Doye topla buluştu. N'Doye kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir şut çıkardı ve top kaleci Bora'da kaldı. Bu pozisyondan kısa bir süre sonra mücadelenin 10. dakikasında Gaziantepspor sağ kanattan İsmail ile atağa çıktı. İsmail topla biraz ilerledi ve ceza sahası solundan Onur'un önde olduğunu gören İsmail çok şık bir plase ile topu ağlara gönderdi. Gaziantepspor bu golle 10. dakikada 1-0 öne geçti. İlk 45 dakikada başka gol olmadı ve Trabzonspor ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

Trabzonspor ikinci yarıya hızlı başladı. Bordo-mavili ekipte Yusuf Erdoğan sol kanattan ceza sahasına yerden bir orta açtı. Gaziantepspor forması giyen Süleyman Özdamar yaptığı ters vuruşla topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor 49. dakikada beraberliği yakaladı. Trabzonspor 62. dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Ceza sahası içerisinde N'Doye topu kontrol etti ve penaltı noktasındaki Salih Dursun'a çıkardı. Salih bekletmeden düzgün bir vuruş yaptı ancak top direğin yanından auta gitti.

Mücadelenin 80. dakikasında sağ kanatta Erkan Zengin'in ceza sahasına gönderdiği topla Muhammet Beşir buluştu. Muhammet ceza sahası içerisinden yaptıı vuruşyla topu ağlara göndermeyi başardı ve Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda iki takım da yeni bir gol bulamadı. 90 dakika sonunda Trabzonspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTRABZONSPOR  GAZİANTEPSPOR