UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HILLARY CLINTON'UN REKLAM ARASINDA VERDİĞİ TUVALET MOLASININ NEDEN UZADIĞI ANLAŞILDI!..

HILLARY CLINTON'UN REKLAM ARASINDA VERDİĞİ TUVALET MOLASININ NEDEN UZADIĞI ANLAŞILDI!..

HILLARY CLINTON'UN REKLAM ARASINDA VERDİĞİ TUVALET MOLASININ NEDEN UZADIĞI ANLAŞILDI!..

ABD'de başkanlık seçimi için Demokrat Parti adına yarışan adayları bir araya getiren hafta sonundaki açık oturumda Hillary Clinton'ın reklam arasındaki tuvalet molasının neden uzun sürdüğü ortaya çıktı.

Program sırasında verilen reklam arasında tuvalete giden Clinton, stüdyoya geri döndüğünde yayın çoktan başlamıştı. Moderatör David Muir'in bir başka adaya soru sorduğu esnada, alkışlar arasında stüdyoya giren deneyimli siyasetçi, "Kusura bakmayın" diyerek yerine geçti.

Clinton'ın yayına neden geç kaldığı ise sonradan anlaşıldı.

İlk sebep, kadınlar tuvaletinin erkekler tuvaletinden çok daha uzak olmasıydı.

İkinci neden de Clinton'ın tuvalete girmek için sıra beklemesiydi. Clinton'ın içeriden çıkmasını beklediği kişi ise Demokrat Parti aday adaylarından Martin O’Malley'nin kampanya ekibindeki Lis Smith idi.

 Üstelik tuvaletin önünde bekleyen ve muhtemelen bu tür sıkıntılar yaşanmaması için orada olan Clinton'ın ekibinden bir görevli, Smith'in içeri girmesine izin vermişti. Ancak Smith, tahmin edilenden fazla tuvalette kaldı ve Clinton da yayına gecikti.

 NEDEN DİĞER KABİNİ KULLANMADI?

 İçeride birden fazla kabin olmasına rağmen, Clinton'ın neden içeri girmediği ise bilinmiyor. Clinton'ın sözcüsü Nick Merrill, bunun güvenlik önlemiyle alınan bir karar olmadığını söylemekle yetindi.

TRUMP: İĞRENÇ

Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından Donald Trump ise Clinton'ı tiye almak için yakaladığı bu fırsatı kaçırmadı.

Trump, Michigan eyaletine bağlı Grand Rapids kentindeki kampanya konuşmasında, salondakilere dört kez tuvalete gitmeleri yönünde tavsiyede bulundu ve yüzünü ekşiterek şöyle dedi:

"(Clinton'ın) nereye gittiğini biliyorum. İğrenç. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum."

Kahkahalarla dinlenen bu sözleri büyük alkış alan Trump, "Hayır hayır çok iğrenç. İğrenç demeyin, çok iğrenç" ifadesini kullandı.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhillary clinton