UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAĞATAY ULUSOY’UN ŞARKI SÖYLEMESİ GALAYA DA DAMGASINI VURDU!..

ÇAĞATAY ULUSOY’UN ŞARKI SÖYLEMESİ GALAYA DA DAMGASINI VURDU!..

ÇAĞATAY ULUSOY’UN ŞARKI SÖYLEMESİ GALAYA DA DAMGASINI VURDU!..

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı merakla beklenen ´Delibal´ın galası dün gece yapıldı.

Galaya katılan ünlü oyuncu Begüm Kütük Çağatay Ulusoy’un şarkısını çok beğendiğini ve filmi o yüzden çok merak ettiğini söyledi. Melisa Aslı Pamuk’ta Çağatay Ulusoy’un şarkısını çok beğendiğini belirterek filmi izleyeceği için heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Çiçeği burnunda çift Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar galaya birlikte katıldılar. Şendil izledikleri fragmanlarda Çağatay Ulusoy’un performansını çok etkileyici bulduğunu ve filmi merak ettiğini belirtirken eşi Sağyaşar “Çağatay, kardeşim gibidir. Filmini izleyeceğim için çok mutluyum” dedi

Son filmleriyle çok konuşulan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti galaya katılanlar arsındaydı Tuba Büyüksütün maskülen şıklığı ile dikkatleri üzerine topladı.

ÇAĞATAY’IN KARAKTERİ ARIZA

Oyuncular filmi ilk kez izleyeceklerini belirtirken filmin başrollerini oynayan Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun heyecanı gözlerden kaçmadı. Ulusoy filmin kadrosunun çok iyi olduğunu ve bu konuda çok şanslı olduklarını belirrti.Çağatay Ulusoy’un karakterinin çok merak edilmesi hakkında konuşan filmin yönetmeni Ali Bilgin “Çağatay’ın karakterinin avantajları da var dezavantajları da karakter biraz arıza” diyerek filmin oyuncularını güldürdü.

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDELİBAL GALA